Frie Børnehaver A/S er et datterselskab af Accountor Denmark A/S. Vi hjælper selvejende og private daginstitutioner, og vi kan tilbyde høj service og administration over hele landet, herunder personlig betjening fra vores lokalkontor i Herning til vore jyske og fynske kunder.

Vores store erfaring med bogføring, regnskab, lønkørsel og personalejura kan blive en gevinst for Jeres daginstitution, og I kan med fordel bruge Frie Børnehaver som en effektiv ekstern partner i arbejdet med den daglige administration.

Vi udbyder en række services inden for økonomistyring og personaleadministration, og vi er en af de største på markedet.

Vi servicerer alle fra store selvejende daginstitutioner og mindre private institutioner. Fælles for vores opgaver er dog, at relationen mellem os og vores kunder altid er tæt, personlig og vedkommende, og at kommunikationen er direkte og effektiv.

Vi er ligeledes eksperter i rådgivning og hjælp i privatiseringssager uanset om der er tale om privatisering af en selvejende daginstitution, eller om du har brug for hjælp til oprettelse af en ny privat daginstitution.

Frie Børnehaver A/S er et selvstændig selskab i Accountor Group, som er nordens største udbyder indenfor finansielle serviceydelser, herunder:

  • Løn
  • Bogføring
  • Budget/Regnskab
  • Revision
  • Personalejuridisk bistand

Yderligere oplysninger

Ønskes yderligere oplysninger eller tilbud om administration er du velkommen til at kontakte os:

Frie Børnehaver A/S
Herlev Hovedgade 195
2730 Herlev

Telefon: 3314 8890
Fax: 3332 8820
E-mail: info@frie.dk