Du har to muligheder for at anbefale Frie.

Anbefaling for studerende

Du har to muligheder for at anbefale Frie.

Kom gratis i biffen eller få et SuperGavekort på 200 kr.

Anbefal en ven eller et familiemedlem

Er du studerende og gratis medlem af fagforeningen Frie eller A-kassen Frie, kan du både tjene biobilletter og SuperGavekort, når du tipper os.

Sådan får du biobilletter
Hver gang du anbefaler Frie til en ven, der ligesom dig bliver gratis medlem af Frie, belønner vi dig med 2 stk. biografbilletter (CinemaxX).

(Din ven skal være i gang med en ungdomsuddannelse, en videregående uddannelse eller være elev i butik/på kontor for at kunne blive gratis medlem).

Brug blanketten nedenfor, når du tipper dine venner om et gratis medlemskab!

OBS! Når du har anbefalet 10 gratis medlemmer, får du en ekstra belønning i form af en biopakke for to med sodavand og popcorn.


Sådan får du SuperGavekort
Ud over at tippe andre studerende, kan du nu også tippe din familie, vennekreds eller netværk om et betalende medlemskab af Frie.

Når du tipper et betalende medlem, belønner vi jer begge med et SuperGavekort på 200 kr., så snart første regning er betalt.

Et SuperGavekort kan du fx bruge på en cafétur, nyt tøj, en ny duft, brugskunst og meget mere. Der er frit valg blandt mere end 150 butikskæder, oplevelser og produkter med attraktive rabatter.

Vil du tippe en ven, der ikke er studerende? Læs mere på Tip en ven siden.

Tip en ven

Mine oplysninger

Min vens oplysninger

Når du har tippet din ven, kontakter vi dem og fortælle dem om alle Fries gode fordele.

Har du spørgsmål, så ring til os på 63 13 86 50.