Kurser/fyraftensmøder
Webinarer

Få styr på kompensationspakkerne og dine muligheder for at ansøge

Er du ekstra udfordret i denne tid og har brug for et overblik over dine muligheder for at søge om kompensation? Så tilmeld dig Frie Selvstændiges gratis webinar.

Hos Frie Selvstændige mærker vi et stigende behov for juridisk rådgivning under nedlukningen. Vores jurister er dagligt i kontakt med rigtig mange selvstændige, der kæmper for at overleve og har brug for et bedre overblik over de forskellige kompensationsmuligheder. Derfor har vi valgt at tilbyde dette gratis webinar for selvstændige.

Indhold

Vi lægger ud med et oplæg af juridisk konsulent Rayan Hamid, der gør dig klogere på, hvordan Frie Selvstændige kan styrke dig på det juridiske felt, uanset om du har ansat personale eller er solo-selvstændig. Rayan giver dig også et par gode fif om personalejuridiske forhold, du skal være ekstra opmærksom på.

Bagefter giver vi ordet til juridisk konsulent Azad Cakmak, der guider dig igennem de tre kompensationspakker for selvstændige. Du får bl.a. et bedre indblik i, om det kan betale sig for dig at gå videre i ansøgningsprocessen, som kan være forbundet med store omkostninger.

Form og praktisk information

  • Der vil være to speaks à h.h.v. 15 og 45-60 minutters varighed.
  • Mulighed for løbende chat under webinaret, hvor Azad og Rayan svarer på spørgsmål.
  • Alle deltagere får tilsendt link og kode til webinaret en uge før afholdelsen.

Kursusvarighed

1 time og 15 minutter (fra kl. 17.00-18.15). 

Invitér en ven med

Kender du en selvstændig, der kunne være interesseret i at deltage, har du mulighed for at booke en ekstra plads på webinaret.