Kurser/fyraftensmøder
Sociale medier - fysiske og online kurser

LinkedIn og netværket

Bring dit LinkedIn-netværk i spil, så du får optimalt udbytte af din LinkedIn-brug

Dette webinar er for dig, der allerede er aktiv brugere af LinkedIn og ønsker inspiration til at arbejde målrettet med netværket.

Form

Online kursus.

Indhold

At have en LinkedIn-profil uden at arbejde målrettet med netværket er uambitiøst. Netværket er det, der gør LinkedIn til et stærkt værktøj, og derfor bør du arbejde indgående med dit netværk.

På dette webinar vil du få vigtige tips til, hvordan du udbygger dit netværk. Du vil høre, hvorfor det er vigtigt ikke bare at bruge LinkedIns standardtekster, men hvorfor du skal skrive dine egne tekster i invitationerne.

Du vil også få indblik i, hvad forskellen er på forbindelser og følgere, og hvordan du fremover kan skabe værdi for dit netværk, din virksomhed og din karriere.

Se youtube video

Kursusvarighed

1 time (fra kl. 18.00–19.00).

Sådan foregår webinaret

En uges tid inden webinaret vil du modtage et link direkte fra Annemarie Kirk, som er underviser.

På selve dagen starter vi med 15 minutters teknisk prøve og slutter af med 10 minutters spørgetid. Du vil inden webinaret modtage instruktioner til, hvordan du rent teknisk deltager.

Underviser

Annemarie Kirk. Annemarie har i adskillige år undervist i brug af LinkedIn og sociale medier. Annemarie har desuden udgivet tre hæfter om LinkedIn.