Kurser/fyraftensmøder
Fyraftensmøder

Mikael Kamber - STÆRKERE - dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder

Med foredraget ”STÆRKERE” leverer Mikael Kamber en underholdende, veldokumenteret og til tider personlig beretning om, hvordan du finder styrkerne i dig selv og andre.

Han fortæller, hvorfor både arbejdspladser og enkeltpersoner gør klogt i at investere flere kræfter i styrker end i svagheder. "Når du arbejder bevidst med dine styrker, løfter du dig selv. Og når du ser styrkerne i andre, løfter du også dem. Styrkerne er kongevejen både til at skabe personlig trivsel og gode arbejdspladser," siger Mikael Kamber.

Kunsten er at kunne håndtere både styrker og svagheder – og vide, hvordan man navigerer mellem dem:

  • Hvornår er det klogt at fokusere på svagheder, fejl og alt det, der ikke fungerer?
  • Og hvornår er det klogere at bruge sine kræfter på styrker og alt det, der fungerer godt?
  • Mikael Kamber leverer en meget håndgribelig metode.

Foredraget bygger på dokumenteret forskning og bogen "STÆRKERE – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder", som Mikael Kamber har skrevet sammen med konsulent René Oehlenschlæger. Der er mulighed for at købe et eksemplar af "STÆRKERE" efter foredraget.

Om Mikael Kamber

Mikael Kamber er kendt som nyhedsvært på TV2. I sine foredrag deler han ud af mere end 20 års erfaring med kommunikation, journalistik og ledelse.

Tidligere har Mikael Kamber blandt andet være chefredaktør på JydskeVestkysten og direktør i DR. I dag er han stadig nyhedsvært, men derudover også en erfaren foredragsholder og konferencier. Mikael Kamber holder foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi, og han har trænet mange hundrede ledere og medarbejdere i at arbejde med styrker. Han har skrevet bøgerne "STÆRKERE" og "Vi er bedst, når vi er glade" og har taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA.

Tid og sted

29.11.2021: Frie, Overgade 24, 5000 Odense C.
01.12.2021: Helnan Marselis, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C.
02.12.2021: MBK, Pilestræde 61, 1112 København K.

Program

Kl. 17.00-17.30: Sandwich og sodavand/vand.
Kl. 17.30-19.30: Foredrag med Mikael Kamber.

Der vil være en pause under foredraget, hvor der serveres kaffe/te.

COVID-19

Vi overholder selvfølgelig Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til COVID-19, dvs. god afstand imellem kursisterne, håndsprit m.v.

Tag en kollega/ledsager med

Som medlem af fagforeningen Frie/Frie Selvstændige kan du tage en kollega/ledsager med til medlemspris.