Rabataftaler

Badehotel ved Vesterhavet - Henne Mølle Å Badehotel

Nyd et dejligt ophold på Henne Mølle Å Badehotel ved Vesterhavet og få hele 30 % rabat.

Nyd et dejligt ophold på Henne Mølle Å Badehotel ved Vesterhavet og få hele 30 % rabat.


Lidt ude af grusvejen, lidt oppe i klitterne og meget tæt på Vesterhavet ligger et lille hyggeligt badehotel bygget af arkitekten Poul Henningsen (PH) og ejet af Frie. En oase fyldt med sjæl og charme, der ikke kan beskrives - men skal opleves!

Nedenfor kan du læse mere om de mange ophold, hotellet tilbyder. Fælles for dem alle er, at du som medlem af Frie opnår hele 30 % rabat på overnatningsprisen.

Læs mere om hotellet på: www.hennemoelleaa.dk

Betingelser for at opnå medlemsrabat

  • Du skal have tegnet et Frie Favorit medlemskab - log ind nederst på siden for at få oplyst rabatkode.
  • Du skal selv bo på hotellet, og rabatten er kun gældende for det værelse, som du selv benytter.
  • Du kan booke to overnatninger med medlemsrabat pr. kalenderår.
  • Rabatten kan kun opnås ved direkte kontakt til hotellet pr. telefon eller e-mail.
  • Rabatten gælder ikke i juli og august.

OBS! Husk at oplyse om dit medlemskab af Frie ved booking, da rabatten ellers bortfalder!

Weekendophold

Book et pragtfuldt weekendophold ved Vesterhavet på Henne Mølle Å Badehotel fra fredag-lørdag eller lørdag-søndag og bliv forkælet med god mad og vin. Det er en god måde at slappe af på og komme lidt væk fra hverdagen og koble fra i hyggelige og naturskønne omgivelser. Læs mere og se priser på et weekendophold.

Forlænget weekend

Har du brug for ekstra forkælelse, så er det forlængede weekendophold lige noget for dig. Opholdet løber over tre dage og byder på dejlig morgenmad, 3-retters menu m.m. Der er også rig mulig for at opleve Vesterhavet og klitterne omkring badehotellet. Læs mere og se priser på en forlænget weekend.

Miniferie ved Vesterhavet

Med en miniferie på Henne Mølle Å Badehotel får du hele fire dage. Opholdet byder på lækker mad og ren afslapning. Oplev bl.a. den pragtfulde udsigt til Vesterhavet fra hotellet, hvor der er rig mulighed for at tage en svømmetur. Der er også tid til at komme ud og opleve seværdigheder som fx Ravmuseet i Oksbøl, og hotellet tilrettelægger gerne turen for jer. Læs mere og se priser på en miniferie.

Fem dages fantastisk miniferie

Som noget helt nyt tilbyder hotellet nu også en fem dages miniferiel. Miniferien er det næstlængste ophold, og der er rig mulighed for at få slappet af, nyde den gode mad og gå på opdagelse i området. Besøg fx Musikhuset og Fiskermuseet i Esbjerg. Læs mere og se priser på en fem dages miniferie.

Ugeophold

På Henne Mølle Å Badehotel er der også mulighed for at holde en hel uges ferie i de bedste omgivelser med Vesterhavet og med klitterne lige udenfor døren. Du vælger selv ankomstdagen og får 7 dages ophold (6 overnatninger). Læs mere og se priser på ugeophold.

Golfophold

Golfopholdet er for dig, der har brug for en perfekt balance mellem at slappe af i hyggelige omgivelser og spille golf. Opholdet giver dig op til 4 dage på Henne Mølle Å Badehotel, som byder på 2-retters menu hver aften og en green fee til Henne Golf. Læs mere og se priser på et golfophold.

Det sker

Hotellet tilbyder også løbende specielle ophold som fx de populære PH-ophold og gourmetophold. Se mere under hotellets aktivitetskalender.

Du skal være medlem af Frie Favorit for at benytte dette tilbud.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.