Rabataftaler

BonBon-Land - de sjoveste oplevelser for hele familien

Køb billetter til BonBon-Land og få hele 25 % rabat på dagsbilletten i sæson 2020. Børn under 90 cm kommer gratis ind.

Køb billetter til BonBon-Land og få hele 25 % rabat på dagsbilletten i sæson 2020. Børn under 90 cm kommer gratis ind.


Få den sjoveste dag i det altid skøre og farverige univers i BonBon-Land – kun 1 time syd for København. Den hyggelige park har mere end 50 oplevelser med forlystelser til både de små såsom ”Sprutten” og til de større (og modige) i Danmarks vildeste ”Svend Svingarm”.

Den hyggelige park er også kendt for sine mange familieforlystelser, som I kan prøve sammen, heriblandt "Vandrotten" og Nordens længste raftingbane "Bæver Rafting".

Ud over et væld af sjove oplevelser for hele familien, kan I spise jeres mad på borde-bænkesæt ved en af søerne, prøve Danmarks første (og eneste) interaktive VR-oplevelse i en rutsjebane, lade børnene prøve den verdensberømte "Hundeprut"-bane og spise en stor BonBon-is.

Når din entré er betalt, er alle forlystelser gratis, og børn under 90 cm kommer gratis ind. Pga. COVID-19 kommer enkelte forlystelser dog ikke til at køre i denne sæson. Læs mere

Få 25 % rabat

For at opnå rabatten, skal du købe dine billetter online på www.bonbonland.dk og indtaste en særlig kode, som oplyses ved login nedenfor. Du skal vælge en fastsat dag for at opnå rabatten.

Din rabat gælder for køb på op til 5 billetter.

Åbningsdage

BonBon-Land åbner den 19. juni og lukker med Halloween i efteråret 2020. Du kan bestille billetter til samtlige åbningsdage i sæson 2020.

Du skal være medlem af Foreningen Dana eller fagforeningen Frie for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.