Hold din karriere i gang sammen med din karriererådgiver.

Få det bedste ud af din lønsikring

Hold din karriere i gang sammen med din karriererådgiver.

Arbejdsglæde

En bæredygtig karriere

Se vores videoer og få masser af gode tips fra vores karriererådgivere.

Outplacement, mens du er i job

Se youtube video


Målrettet CV

Se youtube video


Se flere inspirationsvideoer nederst på siden

Hvilke fordele har jeg?

 • Kontakt os på 63 13 85 50 og få en snak med en af vores dygtige karriererådgivere.

 • Kontakt os på 63 13 85 50 og få en snak med en af vores dygtige karriererådgivere.

 • Kontakt os på 63 13 85 50 og få en snak med en af vores dygtige karriererådgivere.

 • Kontakt os på 63 13 85 50 og få en snak med en af vores dygtige karriererådgivere.

 • Kontakt os på 63 13 85 50 og få en snak med en af vores dygtige karriererådgivere.

 • Kontakt os på 63 13 85 50 og få en snak med en af vores dygtige karriererådgivere.

 • Kontakt os på 63 13 85 50 og få en snak med en af vores dygtige karriererådgivere.

Miniguides om jobsøgning m.v.

Mød din rådgiver

Marie Kromphardt Østergaard

Marie Kromphardt Østergaard

Karriererådgiver

Anne Schmidt

Anne Schmidt

Karriererådgiver

Lars Ginderskov

Lars Ginderskov

Karriererådgiver

Helle Krogsgaard

Helle Krogsgaard

Karriererådgiver

Dorthe Jensen

Dorthe Jensen

Karriererådgiver

Simon Gravers

Simon Gravers

Karriererådgiver

Casper Skouboe Madsen

Casper Skouboe Madsen

Karriererådgiver

Lillian Kristina Jacobsen

Lillian Kristina Jacobsen

Karriererådgiver

Christina Behnke

Christina Behnke

Karriererådgiver

Om din karriererådgiver

Mød det kompetente team, der hjælper dig videre i din karriere.

 

 • Begejstrende og fastholdende karriererådgiver og jobcoach – styrker din fastholdelse på arbejdsmarkedet via motivation og ny orientering – både når du føler at der skal ske en forandring, eller når du er blevet opsagt.

  Med +1000 personlige sparringstimer og menneskeligt engagement har jeg stor anerkendelse fra både kandidater, pårørende samt virksomheder.

  Jeg har + 16 års erfaring med jobmatch og træning, for at få kandidater til at stå klart i virksomhedernes fokus og forstå deres behov. Det at finde talenter og muligheder hos kandidater samt undervise er områder, jeg stortrives med.

  Jeg er SOME specialist med speciale i LinkedIn og interesserer mig meget for datadreven udsøgningsmodeller, som sætter kandidaterne i stand til konkret at finde nye muligheder.

  Selvironi og humor er områder, jeg benytter, tillige at fejre når kandidater kommer i arbejde ved at ringe med en ”jobklokke”, som har fulgt mig i hele min beskæftigelseskarriere.

   

 • Jeg hedder Marie Kromphardt Østergaard, og jeg er karriererådgiver i FF Forsikring. Jeg har en uddannelse som cand.mag.pæd.psyk., og jeg bruger gerne min erhvervspsykologiske baggrund til at understøtte min rådgivning.

  Derudover er jeg uddannet coach og har flere certificeringer i personprofiler og testværktøjer.

  Jeg har været i FF Forsikring siden 2015, men jeg har arbejdet med rådgivning, outplacement, HR og udvikling af mennesker de seneste 13 år.

  Jeg brænder for at hjælpe mine kandidater godt videre i deres karriere, og i mit professionelle liv er mit mål at rykke de mennesker, jeg møder, i en positiv retning, samt udvikle, inspirere og understøtte de udfordringer, de står overfor.

  Jeg kan hjælpe dig med en bred vifte af udfordringer eller muligheder, du kan have i dit arbejdsliv. Hvis du har mistet dit arbejde, hvis du bliver forfremmet, har fået medarbejdere, har stresssymptomer, har en fornemmelse for at du er ved at miste dit job, eller du gerne vil videre i din karriere (mens du er i job) og meget mere.

  Hjælpen kan bestå af alt fra afklaring af din fortsatte karriere, CV og ansøgningshjælp, opbygning af LinkedIn profil og strategien i at bruge LinkedIn rigtigt i din jobsøgning, rådgivning i brug af netværk, værktøjer til konfliktløsning, råd om håndtering af stresssymptomer, og hvad du ellers kan have brug for af rådgivning i og omkring dit arbejdsliv.

  Jeg nyder det samarbejde, jeg har med mine kandidater, og jeg oplever, at resultaterne og de gode jobs kommer på baggrund af den synergi, vores samarbejde giver. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte person, der kommer til rådgivning hos mig, og laver en personlig tilrettet forløb.

  Hvis du vil vide mere om mig, så er du velkommen til at finde mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marieoestergaard/

 •  

  Som handlingsorienteret med- og modspiller har min professionelle rejse bevæget sig inden for HR, coaching og karriererådgivning.

  Med en stærk passion for at flytte mennesker fremad har jeg - i samspil med mine kandidater -opnået stærke værdiskabende relationer og gode resultater på deres vegne med en stor værktøjskasse fyldt med redskaber inden for hele karriere-, talent- og kompetencepaletten: afklaring, udvikling, handling, transition, jobstrategi, jobværdier, Cv/ansøgningsmateriale, personlighedstest og synlig kommunikation.

  Det individuelle menneske er altid i fokus, og min erfaring har givet mig en skarp evne til hurtigt at forstå mine kandidaters behov, motivationsmæssige udfordringer og tilpasse min tilgang, så der opnås forståelse, ændring af mindset, eller du kommer fra A-B. Dette gælder både, om du er aktuel jobsøgende, har brug for en sparringspartner ift. dit nuværende arbejdsliv eller overvejer et fremtidigt jobskifte.

  Med et positivt livssyn driver jeg effektivt mine forløb og inspirerer mine kandidater med en engageret personlighed, der lytter, udfordrer, leder og støtter. Den gode karrieresamtale gør dig klogere! Velkommen i min rådgivning.

  Mine kandidater siger om mig:

  Helle har hele vejet igennem arbejdet med mig på en måde, hvor jeg følte mig respekteret som menneske og derfor meget motiveret i min jobsøgning

  Helle gav mig grundig rådgivning hvordan man skal skrive ansøgning og CV, det kunne ikke være bedre

  Der skal især lyde gode ord med på vejen til Helle, for hendes stærke værktøjer, til at hjælpe mig med at være skarp til at søge job, men også det mentale, når man står uden job

  For mig var handlede det ikke kun om at finde et nyt job, fordi det skulle jeg nok kunne finde, men i højere grad om at finde der rigtige job. Det forstod Helle hurtigt og vores dialog tog udgangspunkt i dette

  Mit forløb med Helle har været lærerigt på den positive samt givende måde. Helle har styr på de forskellige døre der skal åbnes, for at få det bedste ud af sin kandidat”.

 • Siden 2010 har jeg specialiseret mig i karrierevejledning og har mere end 1600 samtaleforløb bag mig. Jeg er uddannet Diplom i erhvervs, uddannelses-og karrierevejledning, tillige med en Akademiuddannelse i Ledelse, så jeg har både den praktiske og den teoretiske baggrund for at give mine kandidater den bedst mulige vejledning.

  Udover vejledning arbejder jeg med:

  • Jobsøgningsstrategi
  • Coaching
  • Samtaletræning
  • Forhandlingsteknik
  • Hjælp til bedre kommunikation med leder og medarbejder
  • Workshops
  • Undervisning
  • Forretningsudvikling
  • Stresscoaching
  • Formidling
 • Jeg arbejder til dagligt som karriererådgiver med kandidater, der har tegnet en lønsikring. Både kandidater, der er i opsagt stilling og kandidater, der er i arbejde. Mit arbejde med kandidater i opsagte stillinger begynder i opsigelsesperioden med det sigte at hjælpe dem hurtigst muligt i varig og bæredygtig beskæftigelse.

  Mit uddannelsesmæssige afsæt er en kandidatgrad inden for dansk og æstetik, hvilket betyder, at jeg har stærke forudsætninger for at hjælpe kandidater med at skrive målrettede budskaber såsom ansøgninger, CV, tekster til LinkedIn og øvrige opslag, der kan brande og markedsføre kandidater over for arbejdsgivere.

  Jeg har siden løbende uddannet mig, sidst som certificeret coach – en uddannelse, som jeg i mit daglige arbejde jævnligt trækker på til løsningen af forskellige problemstillinger. Det kan fx være hjælp til afklaring af karriereønsker eller problemstillinger på arbejdspladsen, der er gået i hårdknude, herunder fx mistrivsel, mobning, psykisk arbejdsmiljø og stressproblematikker.  Og til løsningen af de opgaver trækker jeg også på et længere forløb inden for kognitiv psykologi.

  Jeg har igennem mine 8 år som karriererådgiver også certificeret mig inden for DISC og MPA (Master Person Analyse), som jeg jævnligt bruger til bl.a. jobsamtaletræning med kandidater eller til afklaring af jobmål og ønsker.

  Jeg har tidligere været ansat i konsulentbranchen, hvor jeg har beskæftiget mig med kompetenceudvikling, og via mit arbejde har jeg været i dialog med en stor mængde af arbejdspladser – både private og offentlige – om kompetenceudvikling inden for salg, ledelse, kundeservice og personlige udvikling. Det har givet mig en meget bred viden om de kompetencer, der efterspørges i virksomheder rundt om i Danmark, som jeg trækker på i mit daglige arbejde. Det betyder også, at jeg har en god fornemmelse og viden om værdien af efteruddannelse, som jeg ofte bruger, når jeg rådgiver kandidater om, hvordan de kan øge deres markedsværdi. At arbejde med sin markedsværdi har også en betydning, når man er i job. Ikke blot i forbindelse med jobskifte, men også når der skal forhandles løn med arbejdsgiver. Her står jeg også klar med råd og vejledning.

  Det betyder meget for mig at have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rør sig på arbejdsmarkedet. Derfor indgår jeg også i netværk og har gode og solide forbindelser til en del rekrutteringsvirksomheder. Samarbejdet betyder for mig, at jeg hele tiden får viden om, hvad der efterspørges, og hvordan man som jobsøger gør sig attraktiv og søgbar. Da LinkedIn er det mest effektive værktøj til at arbejde med netværk og gøre sig synlig, attraktiv og søgbar bl..a. i forhold til rekrutteringsbranchen, så er det et værktøj, som jeg dagligt rådgiver i. Jeg hjælper kandidater til at få en stærk og fyldestgørende profil, og jeg hjælper dem til at få en forståelse af, hvordan de fx kan bruge LinkedIn til at finde og bearbejde det rigtige netværk og via indstillinger og adfærd på LinkedIn blive fundet af de rigtige arbejdsgivere.

  Mine kontakter i rekrutteringsbranchen betyder desuden også, at jeg ofte får uformelle forespørgsler i forhold til stillinger, der ikke slås op på jobportaler og som jeg flittigt formidler videre til de relevante kandidater.

 • Mit primære formål er at inspirere og motivere andre til handling. Jeg inviterer til et progressivt og udviklende samarbejde både før du opsiger eller afskediges i dit nuværende arbejdsforhold – når beslutningen om arbejdsophør er indtruffet samt den efterfølgende tidsperiode, hvor blandede følelser kan forekomme i jagten på at finde nyt job. Du kan få professionel vejledning, inspiration og sparring fra A til Z inden for hele job- og karrierepaletten – lige fra lønforhandling, samarbejdsudfordringer, ubehagelig adfærd, rette karrierevalg, uretfærdige hændelser, kompetenceafklaring til hvad, der lige præcis påvirker eller udfordrer dig.

  Sparring kan foregå via telefon, mail eller ved personligt fremmøde. Sammen udarbejder vi en konkret handlingsplan, der skal understøtte dine fremtidige karriereplaner. Det kræver handlingsorienteret adfærd og vedholdenhed for at komme i mål, og jeg står til rådighed i hele procesforløbet. 

  Ved et jobskifte vil jeg arbejde dedikeret med at identificere dine kompetencer, så du kan få udarbejdet et målrettet CV og en motiveret ansøgning, der afspejler dig og dine egenskaber, og fremhæver hvilket bidrag, du kan tilføre potentielle arbejdsgivere. Mit mål er at rykke mennesker i meningsfyldte retninger, både fagligt og personligt med afsæt i effektfulde resultater, og inspirere dig til at se muligheder frem for begrænsninger. 

  Jeg vinder manges tillid og fortrolighed med min nærværende tilstedeværelse kombineret med en god situationsfornemmelse. Som person er jeg let at begejstre, og jeg har et optimistist livssyn, der ofte har en positiv og afsmittende effekt på mine omgivelser. Jeg lytter opmærksomt men vil også udfordre dig, når ”vanernes magt” forhindrer os i at komme videre i procesforløbet.

  Jeg er en fagkyndig sparring- og samarbejdspartner med en motiverende attitude afspejlende den pågældende situation og dine specifikke behov. Det er mit ansvarsområde at være opdateret omkring foretrukne tendenser på det danske arbejdsmarked. Et samarbejde med mig indbefatter dialogbaseret kommunikation, fremdrift, faglig og personlig udvikling samt et indblik i, hvordan du kan eksponere og synliggøre din profil på de SoMe. Jeg får ting til at ske.

 • Casper

  Jeg tror på mennesker! Jeg tror på, at der i alle individer brænder et potentiale og en lyst til at gøre en forskel.

  Forskellen på mine rådgiverkollegaer og jeg er, at jeg er en af de nyeste får i fåreflokken. Den manglende anciennitet i fårefolden til trods har jeg arbejdet med karriererådgivning siden 2015. Inden min ansættelse i FF Forsikring har jeg en fortid i den til tider forhadte konsulentbranche, hvor jeg
  arbejdede med mennesker i proces - eller sagt på en anden måde situationer, som de enten selv havde valgt eller andre havde skubbet dem ud i. Typisk var mine rolle inden for HR og som karriererådgiver til forskellige målgrupper.

  I min rådgivning agerer jeg katalysator for din omstilling og tilpasning, hvor det handler om dine behov og den transition, der skal til, før der opnås klarsyn. Jeg har GIVER-mentalitet og tilbyder professionel vejledning, inspiration og sparring fra A til Z inden for hele paletten – lige fra lønforhandling, samarbejdsudfordringer, ubehagelig adfærd fra ledergruppen i mediebranchen, dristige karrierevalg, uretfærdige hændelser, hvor du sidder med sorteper til hvad, der lige præcis påvirker eller udfordrer dig.

  Rådgivning og sparring kan foregå via telefon, mail eller ved personligt fremmøde. Sammen udarbejder vi en konkret handlingsplan, der skal understøtte dine fremtidige karriereplaner. Det kræver handlingsorienteret adfærd og vedholdenhed for at komme i mål, mens jeg bistår og hepper på dig fra sidelinjen.

  Apropos det at gøre en forskel: Hvis du tror, du er for lille til at gøre en forskel, så har du aldrig haft en myg i dit soveværelse.

  Om du deler dette virkelighedsperspektiv med mig eller ej, så er du altid velkommen på mit kontor. Det, der motiverer mig, er at høre, hvad der motiverer andre. Og jeg glæder mig til at høre, hvad der gibber i storetåen hos dig.

  Casper Skouboe Madsen - generøs GIVER og karriererådgiver

   

 • Mit navn er Lillian Kristina Jacobsen og jeg er uddannet cand.mag. i kommunikation og engelsk fra Aarhus Universitet. Derudover har jeg flere efteruddannelser inden for projektledelse, human ressources og stress-coaching.

  Siden 2008 har jeg både drevet egen konsulentvirksomhed; Mindjamming - og også været tilknyttet flere anerkendte konsulenthuse som proceskonsulent inden for Human Ressources.

  I november 2020 blev jeg ansat som karriererådgiver/coach i Frie Lønsikring. Jeg er specialiseret i outplacement, karriererådgivning, udviklingsprocesser og stress-coaching.

  I min karriererådgivning tager jeg altid udgangspunkt i det enkelte menneske og bruger mine faglige og personlige styrker til at assistere på vejen mod kandidatens nye jobmål.

  Jeg har arbejdet med rekruttering i forskellige sammenhænge og har i flere år været en del af udarbejdelsen af forskellige rekrutteringsanalyser. Jeg har et indgående kendskab til arbejdsmarkedets mange facetter og jeg bruger mit netværk aktivt.

  Mine certificeringer:
  Extended DISC person og teamprofiler, EASI (master), Prince2 (projektledelse), Stresstesten (Dansk Psykologisk Forening), Væksthjulet, Motivational Analyzer, Insights, og Praice (softskills).

 • Som karriererådgiver i FF Forsikring bidrager jeg med mere end 12 års erfaring med rådgivning, coaching og vejledning inden for karriereplanlægning og -udvikling. Den erfaring betyder, at jeg har en dyb indsigt i arbejdsmarkedet og solidt kendskab til en bred vifte af karriereområder.

  Min teoretiske ballast udgøres af en baggrund som jurist, suppleret med uddannelser inden for bl.a. kommunikation og coaching.

  Jeg brænder for at skabe menneskers bevidsthed om deres kompetencer og ressourcer, styrke fokus på deres muligheder og dermed facilitere meningsfulde forandringsprocesser, for at de kan nå deres professionelle mål og komme godt videre i deres karriere. Det gør jeg ved at motivere, inspirere og engagere de mennesker, jeg arbejder med, og dermed skabe den tillid og de rammer, som giver de bedste resultater.

  Min rådgivning kan handle om alt lige fra afklaring af dine kompetencer og karrierevej, CV- og ansøgninger, brugen af LinkedIn, jobsøgningsstrategier, kortlægning og brug af dit netværk, jobsamtaleteknik, til hvad du ellers kan have brug for af rådgivning.

  Der er ikke to kandidater, der er ens, og som rådgiver tager jeg altid udgangspunkt i dig og din situation og tilretter dit forløb, så det passer hertil, og du derfor får de allerbedste forudsætninger for at komme i mål.

Inspirationsvideoer

Se flere videoer med gode tips fra vores karriererådgivere


Find Headhuntere, vikarbureauer og faginddelte rekrutteringsfirmaer

Se youtube video


Få styr på dit netværk via LinkedIn (på mobil)

Se youtube video


Motiverende ansøgning

Se youtube video


Social Selling Index - LinkedIn

Se youtube video


Avanceret søgning på LinkedIn

Se youtube video


Jobindex - arkiv og avanceret søgning

Se youtube video


Sådan sikrer du god kemi

Se youtube video

Find svar

Hvad kan vi hjælpe dig med?