Tilbage

Tak for tippet

Det kan betale sig at lytte til anbefalinger fra nogen, man stoler på. Det kan 35-årige Anne-Sofie fra Østbirk skrive under på.

Det kan betale sig at lytte til anbefalinger fra nogen, man stoler på. Det kan 35-årige Anne-Sofie fra Østbirk skrive under på.


For cirka 4 år siden fik hun et tip fra sin søster om et medlemskab hos Frie. Et værdifuldt tip, skulle det vise sig.

- Min søster tippede mig om Frie, og sagde hun som medlem virkelig kunne stå inde for at være medlem der. Jeg stoler selvfølgelig på min søster, og vi har samme arbejdsværdier, så jeg tænkte; Tak for tippet! Det betyder bare meget med andres anbefalinger, og det koster jo ikke noget at tage en snak.

En tipning, der gav gevinst

Nogen vil måske forbinde tipning med at gamble, men for Anne-Sofie var oddsene for, at søsterens tipning ville give gevinst, rigtig gode. Derfor var forventningerne selvfølgelig også høje, men det har bare gjort oplevelsen endnu bedre.

- Mine forventninger er virkelig blevet indfriet! Jeg oplever altid, at Frie er tilgængelige, der er et højt serviceniveau, og der sidder nogle kompetente mennesker, der har styr på deres faglighed.

- Men det, der har gjort størst indtryk, har klart været, at jeg bliver mødt af mennesker, der forstår mig og vil sætte sig ind i, hvem jeg er, og hvad mine behov er. Der bliver lyttet, og det er skønt!

Gør noget godt for dig selv og for andre

Det er ikke alle, der har nemt ved at tale om a-kasse og fagforening, men for Anne-Sofie er det naturligt at dele sine gode oplevelser med familie, venner eller kollegaer. Nogle gange kan man endda være med til at gøre en stor forskel for andre med et tip.

- Altså, jeg har det sådan lidt, hvis du har haft en god oplevelse, så skal du også fortælle om den.

- Jeg kan klart anbefale Frie, og da jeg fortæller en kollega om den sparring og hjælp, jeg har fået hos Frie, sagde hun; Kan man få det fra sin a-kasse og fagforening, og så sagde jeg, JA! Det kan man da. I hvert fald hos min.

- En anden kollega, jeg har, er hos HK, og hun synes jo, det koster spidsen af en jetjager, så hun sagde til mig; ”Hvorfor går jeg og betaler til det, når du betaler så lidt og får så meget hos Frie?

Vil du som medlem af Frie tippe andre?

Som medlem af Frie kan du tippe en ven, en kollega eller et familiemedlem om et medlemskab hos os, og lige nu kan i begge få et SuperGavekort, hvis tipningen ender med et betalende medlemskab. Læs mere om vores aktuelle ”Tip en ven”-kampagne.

Læs også, hvordan Anne-Sofie fik hjælp af Torben til at finde drømmejobbet.