Medlemsfordele

Hos Frie har du masser af fordele

Ud over økonomisk tryghed har du adgang til juridisk hjælp inkl. retssager, gratis professionel karrierehjælp og en bred vifte af events og gode rabatter. Du kan fx spare op til 19 % på privatforsikringer og får en række ekstra fordele. Og så gi'r vi dig ro i maven med 3.000 kr. oveni dagpengene. Scroll ned og læs mere.

Et medlemskab, som strækker sig ud over dit arbejdsliv

Hos Frie gør vi en dyd ud af at finde spændende og aktuelle medlemsfordele til vores medlemmer.

Du har bl.a. mulighed for at komme på ferie ved Vesterhavet til en rigtig god pris, og som medlem kan du også få rabat på fx biludlejning, mærkevarer, privatforsikringer og sundhedsforsikringer.

Derudover har du adgang til en lang række spændende events og et bredt udvalg af kurser, som både afholdes fysisk rundt om i landet og online.

Frie hjælper dig med din karriere

Fries mål er at sikre dig et godt arbejdsliv, som du kan få mest muligt ud af. Derfor sidder vi altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og selvfølgelig også med de udfordringer, du måtte støde på i dit arbejde eller i en ledighedsperiode.

Som ledig har du mulighed for at få professionel sparring til din jobsøgning. Og samtidig sidder vores dygtige konsulenter klar til at hjælpe dig videre, hvis du ønsker at udvikle dig på din nuværende arbejdsplads eller har spørgsmål, fx i forbindelse med din lønforhandling.

Gratis juridisk hjælp inkl. retssager

Som medlem af fagforeningen Frie står du aldrig alene. Det betyder, at du altid er sikret juridisk hjælp, hvis behovet skulle opstå. Vi kan fx hjælpe dig i forbindelse med din ansættelse, hvis du skal på barsel, og hvis du mener, at din opsigelse er usaglig, eller du er blevet opsagt med det forkerte opsigelsesvarsel. Skal din sag i retten, står vi også ved din side.

Medlemskab

For at kunne gøre brug af de fleste af vores attraktive medlemsfordele, skal du være medlem af fagforeningen Frie. Har du tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit for at få adgang til alle tilbuddene.

Har du spørgsmål til vores medlemsfordele eller Frie i det hele taget, er du altid velkommen til at kontakte os på 63 13 85 50.