Arrangementer
Foredrag

Attitude med jægersoldaten Thomas Rathsack

Mere info

Glæd dig til en inspirerende aften, hvor jægersoldaten Thomas Rathsack i sit helt nye foredrag fortæller, hvordan du med den rette attitude går fra at være reaktiv til at være proaktiv, når du møder problemer. Selvfølgelig underbygget af Thomas' personlige erfaringer og oplevelser.

Thomas Rathsack blev optaget i Jægerkorpset som jæger nr. 229 tilbage i 1990. I løbet af sin imponerende karriere har Thomas bl.a. været programleder for en dansk minerydningsorganisation i Kaukasus og Afghanistan og været med i en række specialoperationer i forbindelse med, at USA og dets koalitionspartnere gik ind i Afghanistan i 2001. For sin bemærkelsesværdige indsats modtog Thomas Rathsack den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, Presidential Unit Citation, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan.

I 2009 udgav Thomas sin selvbiografi Jæger – I krig med eliten, som er solgt i over 250.000 eksemplarer på flere forskellige sprog.

I dag ernærer Thomas sig som succesfuld forfatter og har udover sin biografi udgivet fire spændingsromaner om jægersoldaten Michael Plessner samt bogen Stærk Under Pres, der handler om at præstere under pres og stress. I efteråret 2020 udgiver Thomas sin femte roman.

Billetterne er købt i samarbejde med Tikko.

Mødested

Vi mødes ved indgangen på ovenstående adresse i tidsrummet 18.30-18.50, hvor billetter udleveres og drikkevarer bestilles (kig efter Fries logo).