Arrangementer
Rundvisning

Davids Samling og julefrokost i Café & Ølhalle 1892

Mere info

Davids Samling har tre permanente samlinger, som alle går tilbage til stifteren C.L. Davids tid. Under vores rundvisning ser vi kunstværkerne fra to af samlingerne:

  • Den islamiske samling med udsøgt kunstværk fra det 7. århundrede og frem til midten af det 19. århundrede. Udstillingen dækker et område, som strækker sig fra Spanien i vest til Kina i øst og fra Usbekistan i nord til Yemen i syd.
  • Den ældre europæiske samling, som indeholder et rigt udvalg af kunst fra det 18. og 19. århundrede – møbelkunst, fransk og tysk porcelæn, dansk fajance, sølvtøj og danske, nederlandske og franske malerier.

Efter rundvisningen går vi til Arbejdermuseets restaurant i Rømersgade og nyder deres overdådige julefrokostbord inkl. en øl/vand og en "ordentlig snaps". Du kan spise ubegrænset af det lækre smørrebrød, der bliver anrettet som små, delikate kuvertserveringer, så der er plads til at smage det hele.

Program

Kl. 12.45: Vi mødes ved indgangen til Davids Samling på ovenstående adresse.
Kl. 13.00: Rundvisning.
Kl. 14.00: Afgang mod Café & Ølhalle 1892.
Kl. 14.30: Julefrokost.
Kl. 17.30: Tak for i dag.

Praktisk information

  • Da Davids Samling har til huse i en fredet bygning med mange trapper, er rundvisningen mindre egnet for gangbesværede.
  • Nørreport Station er nærmeste S-togsstation.
  • Kongens Nytorv er nærmeste Metrostation.