Arrangementer
Foredrag

Hvor svært kan det være?

Mere info

Hvorfor er det, at mænd altid skal rydde op i garagen eller klippe hækken, lige inden gæsterne kommer? Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis? Hvorfor skal du aldrig spørge en mand om noget, mens han skruer en pære i loftet? Hvorfor føler hun, de taler forbi hinanden, når han synes, samarbejdet fungerer strygende?

Det lyder en smule stereotypt, og måske er spørgsmålene sat lidt på spidsen. Men mon ikke de fleste - både kvinder og mænd - kan komme i tanke om situationer, hvor påstandene stemmer overens med virkeligheden?

Hjernen har bestemt en del af ansvaret for, at kvinder og mænd kan drive hinanden til vanvid - på jobbet såvel som i familielivet. I dette underholdende og tankevækkende foredrag fortæller lektor i psykologi Ann-Elisabeth Knudsen, hvordan vi med udgangspunkt i neurovidenskab kan forklare forskellen på mænd og kvinder.

Vi har købt et begrænset antal billetter (kategori A - normalpris 339 kr. inkl. gebyr), så skynd dig! Invitér din ægtefælle, kæreste eller kollega af modsatte køn med til en underholdende aften med masser af gode grin.

Frie byder på 1 stk. drikkevare pr. person.

Mødested

Vi mødes ved indgangen på ovenstående adresse i tidsrummet kl. 18.30-18.45 (kig efter Fries logo).