Arrangementer
Teaterforestilling

Jul på Slottet på Odense Teater

Mere info

Når Frie endnu en gang inviterer dig med til den populære juleforestilling på Odense Teater, kan du glæde dig til et gensyn med en dejlig julehistorie og ikke mindst genhør med Bodil Heisters skønne musik. Der er nemlig tale om en spritny teaterversion for hele familien efter DR's populære TV julekalender Jul på Slottet. Instruktør Martin Miehe-Renard, som var en af bagmændene til TV julekalenderen, er også skaberen af forestillingen på Odense Teater.

Det’ sørme, det’ sandt, december, synger slotsnisserne Magnum, Trisse og deres søn, Fimpe, mens de spreder juleglæde på slottet med den skønne prinsesse Miamaja. Men julen er truet i det lille kongerige.

Kongen har tabt krigen mod nabolandet Montania og skal inden juleaften betale krigserstatning. En erstatning, som langt overstiger, hvad det lille land kan magte, for skatkammeret er gabende tomt. Nu er gode råd ikke bare dyre, men aldeles ubetalelige ... Læs mere om forestillingen.

Forestillingen vises på Store scene, og vi har købt billetter til nogle af de forreste rækker på gulvet (række 4-9). Der er ikke mulighed for at ønske bestemte pladser!

Mødested

Vi mødes i forhallen ved hovedindgangen på ovenstående adresse senest kl. 15.30 (billetter udleveres mellem kl. 15.15 og 15.45, og selve forestillingen starter kl. 16.00).