Events/netværk
Oplevelse

Botanisk Magi – en kreativ dag på Holmen

Mere info

Vi starter dagen med en dejlig gåtur, hvor vi sammen indsamler blade og græs i området. Du vil blive betaget af den friske duft af naturen og efterårets skiftende farvespil. 

Med smukke efterårsfarver i kurven vender vi tilbage til veteranfærgen, hvor vi skal trykke vores egne plantetryk under kyndig vejledning af to dygtige kunstnere. De vil hjælpe os med at udforske Gelli plate – en fascinerende teknik, der åbner op for utallige, kreative muligheder.

Med ink-farver, stempler og stencils skaber vi vores helt egne, unikke kunstværker. Forestil dig at trykke bladene og græsset på papir og se deres skønhed komme til live på en helt ny måde.

Det kræver ingen erfaring at deltage. Kun lysten til at opleve en kreativ dag i afslappet og hyggelig atmosfære, hvor vi kan lege og eksperimentere frit og fordybe os i botanikkens fortryllende verden.

Medlemspris KUN 390 kr. inkl. materialer, snacks, frugt, kaffe/te og en lækker sandwich med en vand. Tag en ledsager med til medlemspris (normalpris 645 kr.).

Mødested

Vi mødes ved færgen på ovenstående adresse og går ombord kl. 9.20.

Praktisk information

Metro Christianshavn og bus 2 A næsten til døren.