Events/netværk
Rundvisning

Rundvisning - På den blå Planet

Mere info

Oplev en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på majestætiske hammerhajer og elegante rokker i Nordeuropas største og mest spektakulære akvarium – også bagved med de hemmelige og skjulte skatte.

Medlemspris KUN 315 kr. inkl. frokostanretning og 1 øl/vand/gl. vin i Café Kystens Perle. Tag op til tre ledsagere med til medlemspris.

I 2013 blev Danmarks Akvarium til Den Blå Planet, der som Nordeuropas største akvarium med et udstillingsareal på 12.000 m² er fyldt med tusindvis af dyr og syv mio. liter vand.

Den Blå Planet tilbyder et unikt oplevelsesprodukt, hvor underholdning, fascination og viden kombineres i spektakulære rammer. Smuk arkitektur, forskning og formidling, den nyeste akvarieteknik og dyrearter fra hele verden skaber overraskende og minderige oplevelser, der får børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv.

Med Frie får du en eksklusiv rundvisning på Den Blå Planet. Vi kommer bag kulisserne og får en anderledes, uforudsigelig og højspændt rundvisning backstage. Under rundvisningen kommer vi med bag akvarieruden, ned i kælderen, gennem teknikgange og ud på foderbroerne. Her vil vi blive guidet gennem den labyrintiske underverden, hvor unger og nye arter lever deres liv i karantænebassiner, og vi får løftet sløret for, at den synlige udstilling kun er halvdelen af kulisserne på Den Blå Planet.

Efter vores rundvisning på Den Blå Planet går vi den korte afstand hen til Cafe Kystens Perle, hvor vi skal indtage en frokostanretning.

Program

Kl. 10.30-10.45: Vi mødes ved hovedindgangen på ovenstående adresse
Kl. 11.00-12.15: Rundvisning i Den Blå Planet (ca. 75 min.)
Kl. 12.30: Frokost på Cafe Kystens Perle.

NB: Rundvisningen inkluderer almindelig adgang til Den Blå Planet, så efter frokosten kan du frit vende tilbage til Den Blå Planet og gå på nærmere oplevelse og fordybelse indtil lukketid (kl. 17.00).

Praktisk information

  • Nærmeste metrostation: Kastrup St.
  • Nærmeste busstop: Den Blå Planet (Amager Strandvej) – linje 5C
  • Handicapforhold: Grupperundvisningerne kommer helt bag kulisserne, men da der er flere etager og smalle gange, kan turen ikke anbefales til gangbesværede og/eller kørestolsbrugere.