Events/netværk
Foredrag

Er du på rette hylde, eller skal du måske være selvstændig?

Mere info

Frie og Intuitiv Business & Mindset Mentor Sonja Hovmand Steffensen inviterer dig til en aften om at føle sig forkert, overvældet og utilstrækkelig på jobbet og savne frihed, fleksibilitet, selvbestemmelse og mere mening i hverdagen.

Et anderledes event for dig og en ledsager. Pris KUN 95 kr. inkl. sandwich og vand.

Sonja deler ud af sin historie fra arbejdslivet som introvert og særlig sensitiv ansat, hvor hun er sprunget fra job til job og har haft mange perioder med ledighed og stress – og om hvordan hun til sidst fandt ro i livet som selvstændig.

Hun kommer ind på følelserne og årsagerne bag – følelser og årsager, som hun gennem tiden har oplevet, at mange andre også kan nikke genkendende til.

Til sidst i programmet deler hun ud af sin viden om, hvad det kræver at starte op som selvstændig, og hvordan du kan kommer i gang uden at sætte hele familiens økonomi på spil.

Der bliver også tid til en åben og ærlig snak om emnerne, og du er som deltager meget velkommen til at byde ind med egne oplevelser, spørgsmål og udfordringer. Er du ikke vild med at tale i forsamlinger, kan du stadig være med i dialogen via en app.

Tid og sted

04.10.2023: MBK, Pilestræde 61, København
11.10.2023: Hotel GuestApart, Tueager 5, Aarhus

Program for aftenen

Kl. 17.00: Vi starter med en sandwich inden foredraget

1. del: Det følelsesmæssige

  • At mange føler sig overvældet, utilstrækkelig, forkert og/eller alene i jobbet – og på det traditionelle arbejdsmarked generelt
  • At årsagen for nogle er, at man er introvert, særlig sensitiv og/eller højt begavet, og at rammerne på jobmarkedet ofte ikke passer til disse personlighedstræk
  • At resultatet ofte er stress, burn out og bore out – og at man ofte lukker ned for sin passion og andre dele af sig selv
  • Hvordan man kan finde ind til sig selv og sin passion igen.

2. del: Det praktiske

  • Hvad kræver det at være selvstændig?
  • Hvordan starter du, hvis du gerne vil være selvstændig?
  • Hvilke former for selvstændig findes der?
  • Hvordan kan du lave en mere sikker økonomisk opstart?

Efter programmet er der sat tid af til en uformel snak og netværk, inden vi runder af kl. 21.00.

Om Sonja Hovmand Steffensen

Sonja er Intuitiv Business & Mindset Mentor og hjælper mennesker, der ikke længere kan se sig selv på det traditionelle arbejdsmarked med at afklare, om livet som selvstændig er noget for dem.

Hendes kunder er typisk introverte, særlig sensitive og tidligere stressramte, der søger en hverdag væk fra hamsterhjulet, hvor de selv kan tilrettelægge dagen, så den passer til dem.