Events/netværk
Oplevelse

Ginfestival - Eftermiddag

Mere info

Igennem en årrække er interessen for gin eksploderet i både ind- og udland. Det skyldes ikke mindst, at gin er gået fra at være en spiritus destilleret udelukkende med enebær, til at være en drink, hvor producenterne i den grad eksperimenterer med både smagen og ingredienserne.

Er du også røget med på "ginbølgen", så er dette event som skabt til dig!

Medlemspris KUN 150 kr. pr. person. Tag op til tre venner/kolleger med til medlemspris.

På Ginfestivalen i Aalborg Kongres- og Kulturcenter kan du opleve over 70 forskellige gin og Fever-Tree Tonic produkter ganske gratis, når du har billetten i hånden.

Du får et glas udleveret ved indgangen, og derefter kan du smage dig frem til din favorit. Ved alle stande kan du købe gin med hjem til favorable festivalpriser.

Der er gin fra Nordisk Brænderi, Volsted Destilleri, Cirkus Gin, Søhøjlandets Destilleri, Monkey 47, BeGin Copenhagen, Skagerak Gin, Njord Gin og mange flere. 

Flere af gin-destillerierne på festivallen har desuden deres egne produktioner af fx rom og whisky, som de også gerne viser frem og fortæller om.

Mødested

Vi mødes ved hovedindgangen på ovenstående adresse mellem kl. 15.15 og 15.30, hvor billetter udleveres (kig efter Frie-skiltet). Billetterne er kun gyldige i tidsrummet 15.30-18.00.