Frie Awards

Frie fejrer medlemmerne

Kæmpe show med musik, underholdning og prisoverrækkelser den 22. juni 2022, kl. 19.30, i ODEON, Odense. 

For alle medlemmer af Frie, Frie Selvstændige og A-kassen Frie + ledsagere (ingen max. antal)

SHOW & VELKOMSTDRINK KUN 195 KR.*

Glæd dig til en fantastisk aften, når Frie fejrer medlemmerne med musik, underholdning og prisoverrækkelser i hjertet af Odense.

På scenen kan du bl.a. opleve nogle af landets største og hotteste musiknavne og en prisvindende dansk-spansk danserinde. Glæd dig til et show med:

  • Mads Langer
  • Lis Sørensen
  • Andreas Odbjerg
  • RoxorLoops og Jasmin
  • Selene Muñoz
  • Lise Baastrup Nielsen
  • Prisoverrækkelser

Scroll ned og mød kunstnerne.

Aftenens konferencier er skuespiller Lise Baastrup Nielsen. Lise kender du bl.a. som Hjørdis i den populære tv-serie "Rita". Men de fleste har nok også oplevet hende i programmer som "Klipfiskerne", "Rundt på gulvet" og "Stormester" på TV2.

Lise Baastrup Nielsen

*) Ekskl. administrationsgebyr til Ticketmaster på op til 10 kr. pr. transaktion.

Køb billetter

AFTENENS KUNSTNERE

MADS LANGER

Med sin vidunderlige stemme og yndefulde klaver- og guitararbejde er Mads Langer en af de største kunstnere på den danske musikscene. Han har vundet et hav af priser og trækker en bred fanbase på grund af en usædvanlig varm tilstedeværelse og sjælfuld følsomhed.

Største hits: Me Without You, 3AM, Flawless, You're Not Alone, Elephant og Overgir Mig Langsomt.

Se youtube video

 

LIS SØRENSEN

Generationer af danskere er vokset op med Lis Sørensens stemme og sange. Gennem fire årtier har hun præget dansk musik, og med over 100 optrædener om året er hun så aktiv som nogensinde før.

Største hits: Uha, der er mange, men lad os nævne Tæt på ækvator, Fuld af nattens stjerner, Mine øjne de skal se, Verden er i farver, Stille før storm og Forvandling.

Se youtube video

 

ANDREAS ODBJERG

Andreas Odbjerg har siden 2020 domineret de danske streamingtjenester og radiohitlister. Han er Danmarks nye popprins og går direkte ind i hjerterne hos de danske lyttere i alle aldersgrupper.

Største hits: I morgen er der også en dag, Føler Mig Selv 100, Stor Mand (med Tobias Rahim) og Omvendt (med Pil).

Se youtube video


ROXORLOOPS OG JASMIN

Hører du til dem, der tuner ind på TV2 hver fredag kl. 20.00, så kender du også kæresteparret, der består af danske Jasmin og belgiske RoxorLoops. De deltog nemlig i dette års "X Factor", hvor Martin Jensen tog dem med videre til "Six Chair Challenge" og senere bootcamp, som desværre også blev endestationen. Det havde dog på ingen måde noget af gøre med deres talent, for det unge kærestepar har nemlig allerede hele pakken med deres imponerende sang og beatbox.

Faktisk var det heller ikke første gang, at Jasmin og RoxorLoops stod på scenen i bedste sendetid. De optrådte nemlig i Dansk Melodi Grand Prix i 2020 med sangen "Human", som var en af bookmakernes favoritter.

Se youtube video


SELENE MUÑOZ

Selene Muñoz er en dansk-spansk prisvindende danser og koreograf. Selene begyndte at danse, da hun var bare 3 år gammel. I en alder af 14 fortsatte hun med at træne på Flamenco Academy "Amor de Dios" og senere på Royal Conservatory of Dance i Madrid.

Hun har optrådt over hele verden, bl.a. Guggenheim Museum i New York, World Expo i Shanghai, Flamenco Festival i London og USA. Nu kan du opleve hendes fantastiske dans i ODEON.

Se youtube video

Køb billetter