Hos Frie har vi fokus på dine behov og hjælper dig videre i karrieren.

Få professionel karrierehjælp

Hos Frie har vi fokus på dine behov og hjælper dig videre i karrieren.

Skal vi hjælpe dig videre i din karriere?

Som medlem af Frie kan vi hjælpe dig, uanset om du leder efter nyt job eller ønsker at udvikle dig på din nuværende arbejdsplads.

Lige nu får du 6 måneders gratis fagforening (Frie Favorit), når du bliver medlem af A-kassen Frie!

Med Frie Favorit kan du få sparring af vores dygtige konsulenter i karrierefokus, hvis du fx skal søge nyt job, skal til lønsamtale eller har brug for hjælp i forbindelse med din nuværende jobsituation eller fremtidige karriere.

Jobsøgningshjælp

Vi arbejder med den gode ansøgning og CV. Og vi drøfter, hvilke jobsøgningskanaler, der er de mest optimale at benytte for dig og afklarer dine personlige og faglige kompetencer, så du ikke undervurderer dine egne ressourcer.

Træning i jobinterview

Vi sætter fokus på personlig branding og træner til jobsamtalen med udgangspunkt i kropssprog, mimik og stemmeføring.

Lønvurdering

Vi rådgiver dig om lønniveau, klæder dig på til lønforhandlingen og afklarer tvivlsspørgsmål.

Karrieresparring

Vores karrierekonsulenter er uddannede til at give dig sparring, så du kan finde dine egne løsninger i din karriereudvikling og jobjagt. Vi stiller spørgsmålene, der hjælper dig til at finde ud af, hvad du vil, og hvordan du når dine mål.

Personprofilanalyse

Vi giver dig større viden og dybere forståelse for egen adfærd med en personprofilanalyse. Vi drøfter dine kompetencer, udviklingsområder og jobønsker og lægger en handlingsplan.

Videopræsentation

Vi hjælper dig i gang med dit manuskript og kommer med input til, hvad din præsentation skal indeholde. Vi lærer dig forskellige metoder – fx ”Elevator-talen”, taler om påklædning og kan hjælpe dig med at lave prøveoptagelser med din smartphone eller tablet.

Få hjælp til at skabe balance i hverdagen

Føler du, at arbejde og fritid glider ind i hinanden, og at det er svært at finde en balance mellem arbejde og fritid? Det kan have negative følger såsom stress, men Frie kan hjælpe dig med at få overskuddet tilbage og vende ubalance til balance. Læs mere

Du kan læse mere om vores karrierehjælp under Find svar.

Ønsker du at få hjælp fra vores dygtige karrierekonsulenter, så kontakt os på 63 13 85 50 eller skriv til os.

Hvad siger medlemmerne?

Find svar

Dyk ned i vores videnscenter