Kurser/fyraftensmøder
Fyraftensmøder

Fyret - og hva' så? v/Jonathan Løw

Uanset om den værst tænkelige situation netop er blevet til virkelighed, eller du er i overhængende fare for en fyring, så behøver det ikke at betyde, at du føler dig som en fejl eller er på herrens mark.

I dette konkrete og handlingsorienterede foredrag får du værktøjer og mulighed for refleksion i forhold til, hvordan du kan vende fyringen til din fordel. Derfor peger foredragets titel også i to retninger:

Krisen - Hvad skal der nu ske med mit liv? Hvordan finder jeg positiviteten igen, og hvordan bliver jeg handlekraftig trods den svære situation, jeg står i?

Mulighed - En fyring kan være en unik mulighed for at gentænke resten af ens liv og overveje, om man nu også var et sted, hvor der blev sat ordentlig pris på ens store indsats? Ud fra den optik er i dag den første dag i resten af dit liv.

Du kan glæde dig til at opleve den prisbelønnede danske iværksætter Jonathan Løw. Til trods for flere succesvirksomheder kender Jonathan Løw også bagsiden af medaljen. Han har oplevet både en fyring og at gå ned med stress og depression.

Du får Jonathan Løws ærlige og handlingsorienterede tilgang til emnet, så det at blive fyret ikke længere er noget, du behøver at være bange for.

Jonathan Løw er 39 år og direktør for virksomheden Listen Louder, hvor han hjælper individer og organisationer med at nå deres mål og drømme. Det sker bl.a. igennem filosofien ’at lytte højere’. Læs mere på www.jonathanloew.dk og www.listenlouder.dk.

Forplejning

Der serveres kaffe/te med sødt, sandwich og sodavand.

Tag en kollega/ledsager med

Som medlem af fagforeningen kan du tage en kollega/ledsager med til medlemspris.