Kurser/fyraftensmøder
Økonomi og regnskab

Grundlæggende bogholderi 2

Sidder du med opgaver, der har med bogholderi, regnskab og/eller økonomi at gøre, men savner de mere grundlæggende og faglige forudsætninger for at udføre dem optimalt?

Så er her chancen for at udvide og opdatere dine faglige kompetencer. På kurset får du mulighed for at få styr på opgaverne og de økonomiske sammenhænge mellem bogholderi og regnskab. Vi behandler forhold fra bogholderiet som konteringer og posteringer, daglig bogføring, afstemning af kasse og bank samt bogføring af moms, løn og skat. Herudover får du indsigt i forskellen på omkostninger og investeringer samt kendskab til periodiseringer og hensættelser.

Undervisningen er uafhængig af, hvilket bogførings-/regnskabssystem, der benyttes.

For at få det bedste udbytte anbefaler vi, at du har deltaget på Grundlæggende bogholderi 1.

Målgruppe

Kurset henvender sig til medarbejdere med mindre erfaring inden for bogholderi – eller som har behov for at få opfrisket tidligere viden.

Indhold

  • Posteringer af køb og salg.
  • Afstemning og kontrol af kasse og bank.
  • Omkostninger vs. investeringer.
  • Periodiseringer.
  • Bogføre løn, skat og ATP.
  • Kendskab til momssystem.

Kursussteder

Odense: Frie, Overgade 24, 5000 Odense C.
Aarhus: Helnan Marselis Hotel, Starndvejen 25, 8000 Aarhus C.
København: MBK, Pilestræde 61, 1112 København K.

Forplejning

  • Morgenbrød fra kl. 08.30-09.00.
  • Der vil være kaffe/te, frugt og vand hele dagen.
  • Frokost.
  • Kage om eftermiddagen.

Tag en kollega/ledsager med

Som medlem af fagforeningen kan du tage en kollega/ledsager med til medlemspris.

Rådighedserklæring

Hvis du er ledig og medlem af fagforeningen, skal du udfylde en rådighedserklæring til a-kassen. Erklæringen skal udfyldes, hvis du er på dagpenge eller arbejdsmarkedsydelse. Er du ansat i løntilskudsjob, skal du aftale din deltagelse med din arbejdsgiver. 

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse, bl.a. så vi kan huske dine seneste indtastninger. Hvis du klikker videre på frie.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere om cookies.