Kurser/fyraftensmøder
Fyraftensmøder

Kick off 2022

Er du klar til et festfyrværkeri af god underholdning, når vi skyder året i gang på vores Kick off 2022? Det bliver med bobler, foredrag og comedy show, som giver dig al den energi, du har brug for - både på det personlige og arbejdsmæssige plan

Med foredraget "Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben", gør erhvervssociolog Rikke Østergaard dig klogere på, hvordan du undgår at blive følelsesforurenet på jobbet. Og når vi har nydt lidt bobler og kransekage, overlader vi scenen til Specialklassen og ser, hvad der sker. 

Tid og sted

18.01.2022: Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, Vejle
20.01.2022: Comwell Copenhagen Portside, Alexandriagade 1, København

Program

Kl. 18.00: Sandwich, øl, vand eller vin
Kl. 18.30: "Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben" ved erhvervssociolog Rikke Østergaard
KI. 20.00: Pause med kransekage og bobler (kaffe/te)
Kl. 20.20: Specialklassen
Kl. 21.00: Slut.

Tag en kollega/ledsager med

Som medlem af fagforeningen Frie/Frie Selvstændige kan du tage en kollega/ledsager med til medlemspris.

Rikke Østergaard, erhvervssociolog

Vi kender det alle. Vi kan være i godt humør, være motiverede og fokuserede, men så pludselig er der noget eller nogen, som bare dræber energien i rummet, og du er blevet følelsesforurenet.

I de seneste mange år har vi talt meget om stress på de danske arbejdspladser. Men i dette foredrag gør Rikke Østergaard op med den gængse opfattelse af stress.

Når der er stress i en virksomhed, handler det nemlig langt oftere om dårlig stemning på arbejdspladsen end for højt arbejdspres. Stress kommer ofte i kølvandet af, at en medarbejder eller leder får lov til at "forurene" stemningen uden selv at være klar over det. Alligevel taler vi om arbejdsrelateret stress som noget, der handler om for meget arbejde, fordi det kan være så pokkers svært at sætte en finger på, hvad der går galt, når det handler om følelsesforurening.

Vi mennesker smitter hinanden med vores følelser, da vi er flokdyr og altid ubevidst vil tilpasse os stemningen i flokken. Hvis du er sammen med en, der er stresset, smitter det. Men det smitter også, hvis du er sammen med en, som er i godt humør og motiveret.

Specialklassen

Specialklassen har gennem årene lagt Danmark ned af grin med deres anmelderroste impro comedy shows, og den bølge rider de videre på.

Som altid er det publikum, der inspirerer de tre gale klassekammerater, når de improviserer musicals, hitlister, sketches og ikke mindst deres døvetolk, som mange nok så i "Året der Gak". Se eller gense Specialklassen i denne video.

Se youtube video