Kurser/fyraftensmøder
Konflikthåndtering

Kys konflikten - kursus i konflikthåndtering på arbejdspladsen

Bliv bedre til at håndtere forskellige konfliktsituationer på din arbejdsplads

Konflikter, uoverensstemmelser og trælse oplevelser er en uundgåelig del af livet. Vi oplever alle situationer, hvor vi bliver følelsesmæssigt kapret, mister overblikket og handler for meget eller for lidt. Efterfølgende er det tydeligt, hvad vi kunne have gjort, men måske ikke havde mod til. For at forstå vores egen adfærd i en konfliktsituation, skal vi hente hjælp fra de nyeste indsigter i hjerneforskningen og derigennem blive bedre til konflikthåndtering.

Gennem hele vores liv bliver der skabt en række unikke hjernebindinger, som har betydning for, hvordan vi oplever verden og indgår i konflikter. Ønsker vi at ændre vores tilgang til konflikthåndtering, skal vi danne nye og andre hjernebindinger. Det kræver, at vi kysser konflikten velkommen og fokuserer på, hvad vi kan lære af den?

Vores kursus i konflikthåndtering fokuserer på, hvordan du som menneske, kollega og/eller leder kan håndtere forskellige konfliktsituationer, der opstår på arbejdspladsen og i almindelighed.

Vi ser på de følelsesmæssige reaktioner i konflikter, der begrænser os i den frie og fremadrettede kontakt mellem os og vores kolleger.

Målgruppe

"Kys konflikten" er et kursus i konflikthåndtering, som henvender sig til medarbejdere og ledere, der har en interesse i at blive bedre til at håndtere konflikter på arbejdspladsen og i det daglige. Konflikthåndtering på arbejdspladsen kan med fordel tilrettelægges, så det passer præcis til den enkelte arbejdsplads eller arbejdsgruppe og de særlige problemstillinger inden for konflikthåndtering på arbejdspladsen.

Indhold

 • Konfliktens natur – hvorfor og hvordan opstår konflikter?
 • Konflikter og hjernens erfaringer
 • Nysgerrighed
 • Følelsernes indflydelse – er du blevet kapret?
 • Problem eller løsninger – hvis der er en?
 • Hvad er din modvægt?
 • Psykologiske spil og roller - hvilke reaktioner opstår under konflikter?

Et kursus i konflikthåndtering er tilrettelagt, så emnerne behandles i teori og praksis – vekslende mellem korte oplæg, diskussioner og øvelser.

Se youtube video

Kursussteder

Odense: Frie, Overgade 24, 5000 Odense C.
Aarhus: Helnan Marselis Hotel, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C.
København: MBK, Pilestræde 61, 1112 København K.

Alle steder fra kl. 09.00-16.00.

COVID-19

Vi overholder selvfølgelig Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til COVID-19, dvs. god afstand imellem kursisterne, håndsprit m.v.

Underviser

Supplement.

Forplejning

 • Morgenbrød fra kl. 8.30.
 • Der vil være kaffe/te, frugt og vand hele dagen.
 • Sandwich til frokost.
 • Kage om eftermiddagen.

Tag en kollega/ledsager med

Som medlem af fagforeningen kan du tage en kollega/ledsager med til medlemspris.

Rådighedserklæring

Hvis du er ledig og medlem af fagforeningen, skal du udfylde en rådighedserklæring til a-kassen. Erklæringen skal udfyldes, hvis du er på dagpenge. Er du ansat i løntilskudsjob, skal du aftale din deltagelse med din arbejdsgiver.