Kurser/fyraftensmøder
Webinarer

Motivation på formel - det handler om at flytte sig!

GRATIS online kursus med Ulrik Lynge, der er manden bag "Motivationsformlen" og en af landets mest brugte foredragsholdere. 

Ingen mennesker er selvforsynende med daglig motivation. Vores indre drivkraft, energi og motivation har behov for at blive hjulpet indimellem, så vi bliver i stand til at levere det bedste, vi kan i hverdagen.

Motivationen er sammensat af forskellige elementer – og hver af disse elementer skal have et jævnligt ”servicetjek”. Ulrik Lynge arbejder i det daglige med at give motivationen et boost, så vi bliver i stand til at skabe en hverdag, hvor vi oplever fremdrift og fornyet energi.

Mange virksomheder har fokus på målsætninger, resultater og performance samt på at få alle medarbejdere til at forstå disse mål. Det er rigtigt at sætte sig høje mål – men den store forskel kommer ikke af målsætningen i sig selv – den kommer ved at fokusere på de daglige indsatser, graden af motivation og på en arbejdsdag i trivsel.

Den enkelte leder og medarbejder skal kunne se sig selv i virksomhedens strategi, have de rette færdigheder og have indflydelse på egen dagligdag. Det gør sig gældende både i erhvervslivet og i sportens verden. Alle har glæde af at sætte ”motivationen på formel”.

Forudsætninger

Ledere og medarbejdere på alle niveauer kan deltage.

Om Ulrik Lynge

Ulrik Lynge er en af landets mest brugte foredragsholdere. Han kommer med hele rygsækken fuld af tankevækkende, morsomme og energifyldte historier om, hvordan det enkelte menneske er i stand til at skabe en hverdag, hvor motivation og daglig energi er lige rundt om hjørnet.

Ulrik Lynge har haft egen virksomhed siden 2007 og har over de seneste 10 år inspireret mere end 20.000 mennesker i både Danmark og udlandet. Ulrik arbejder til dagligt med nogle af de dygtigste sportsfolk herhjemme, lige fra landsholdene i badminton og ishockey til fodboldhold fra den danske Superliga. Samtidig er han tilknyttet en række af landets store virksomheder, hvor fokus er rettet mod at skabe størst mulig motivation og overskud i det daglige med bedst mulige indsatser.

Sidst, men ikke mindst, kan Ulrik Lynge skrive tidligere professionel fodboldspiller og sygeplejerske på sit CV.

Kursusvarighed

2 timer (fra kl. 18.00-20.00).