Kurser/fyraftensmøder
Sociale medier - fysiske og online kurser

Personlig branding og social selling på LinkedIn

LinkedIn er en ideel platform til social selling og personlig branding. Lær hvordan du bedst brander dig selv og øger din gennemslagskraft på LinkedIn.

Dette webinar er for dig, der ønsker at flytte dit brug af LinkedIn op på et højere niveau ved at bruge LinkedIn aktivt i det daglige (salgs)arbejde.

Form

Online kursus.

Indhold

LinkedIn har bidt sig fast som den platform, hvor folk netværker professionelt. Med et potentielt publikum på over 690 mio. brugere er LinkedIn et fremragende udstillingsvindue. For at blive set og hørt kræver det dog, at du har styr på, hvordan du brander dig selv.

På webinaret lærer du, hvordan den personlige profil skal se ud. Du hører også om konceptet social selling, og du får vejledning i, hvordan du bruger LinkedIn til social selling.

Du får også vist, hvordan du finder din social selling indeks score (SSI score), og hvad du kan gøre for at forbedre din SSI score.

Se youtube video

Kursusvarighed

1 time (fra kl. 18.00 – 19.00).

Sådan foregår webinaret

En uges tid inden webinaret vil du modtage et link direkte fra Annemarie Kirk, som er underviser.

På selve dagen starter vi med 15 minutters teknisk prøve og slutter af med 10 minutters spørgetid. Du vil inden webinaret modtage instruktioner til, hvordan du rent teknisk deltager.

Underviser

Annemarie Kirk. Annemarie har i adskillige år undervist i brug af LinkedIn og sociale medier. Annemarie har desuden udgivet tre hæfter om LinkedIn.