Online events/kurser
Regnskab og økonomi

Gratis: Forstå et regnskab (3 moduler)

Regnskabsforståelse- og analyse - Tre GRATIS online moduler

Arbejder du til dagligt med regnskab – uden at have en uddannelse inden for området? Forventes det af dig, at du skal kunne forstå og tale med om regnskaber på et fornuftigt niveau? Skal du kunne gennemskue, hvad der ligger bag tallene og ordene i en årsrapport? Og er det vigtigt for dig at kunne læse og fortolke dine kunders, konkurrenters og leverandørers / din egen virksomheds regnskaber?

Så tilmeld dig dette gratis online kursus over tre moduler:

Modul 1: 14. september 2023, kl. 17.30-19.30
Modul 2: 21. september 2023, kl. 17.30-20.00
Modul 3: 27. september 2023, kl. 17.30-19.30

Formål

På kurset har vi bl.a. fokus på, hvor og hvordan du finder det essentielle i årsrapporten, og hvilke spørgsmål, det kan være relevant at stille, for at kunne gennemskue årsrapporten.

Du får den viden og de værktøjer, der skal til, så du har grundlaget for at forstå og analysere en årsrapport – og dermed kan tale med om regnskaber på et rimeligt niveau.

Form

Undervisningen benytter mange case-eksempler for at få en bedre praktisk regnskabsforståelse. Der er stor fokus på dialog og interaktion med deltagerne i en ukompliceret – og underholdende – form. Eksemplerne er hentet fra forskellige virksomhedstyper og brancher.

VIGTIGT vedr. din tilmelding

Når du tilmelder dig dette online kursus, er det vigtigt, at du deltager, da du ellers optager pladsen fra et andet medlem. Der er nemlig kun få pladser på dette kursus.

Målgruppe

Ledere, medarbejdere og virksomhedsejere, der skal kunne identificere, om der er økonomi til investeringer, uddannelse og forbedring af løn- og arbejdsforhold.

Underviser

Sanne Marcus fra SUPPLEMENT AS er uddannet cand.merc. i Økonomistyring fra CBS. Hun har mange års erfaring fra danske og internationale virksomheder. Sanne evner at formidle økonomi og regnskab, så det komplekse bliver til at forstå – og med mange eksempler fra erhvervslivet. Der er stor fokus på den praktiske tilgang, og der er altid plads til spørgsmål og dialog, så deltageinvolvering er i højsædet.