Online events/kurser
Personlig udvikling

HjerneRo (2 dage à 1½ time)

2 x online events om HjerneRo - samlet pris KUN 95 kr.

I dette onlineforløb over to dage à 1½ time bliver du klogere på at skabe HjerneRo. Når du har tilmeldt dig ovenfor, er du automatisk tilmeldt både 27. april og 25. maj 2023.

HjerneRo - Introduktion den 27. april 2023, kl. 19.00-20.30

Det første event handler om at tænke mindre, hvilket vil resultere i mere overskud og nærvær til at gøre dét, der er vigtigt for dig.

Som udgangspunkt kan hjernen sagtens håndtere alt den stress, der opstår i livet. Det eneste, det kræver, er, at du giver den en pause fra alle dine grublerier og bekymringer.

At gruble, spekulere og bekymre sig om job, familie eller andre af livets omstændigheder, kender mange af os. Men hvis vi ikke formår at slippe disse bekymringer og give hjernen en pause, så vedligeholder vi stressen fremfor at give hjernen en mulighed for at genoplade. Det koster både energi og overskud.

Mange stresscoaches taler om vigtigheden af at "stressreducere", fjerne såkaldt "negativt stress" eller på anden vis undgå stressende situationer.

Men hjernen er imidlertid designet til netop at tilpasse sig den stress, vi møder, så den derved kan blive stærkere. Præcis ligesom, hvis du træner dine muskler. For hvad sker der med en muskel, vi ikke får trænet? Den bliver ofte svag og sårbar, præcis ligesom med hjernen.

På første event vil Kristian Lindgaard bl.a. fortælle om

  • Hvordan du kan slukke for grublerier og bekymringer
  • Hvordan du kan genoplade dine mentale batterier
  • Hvordan du kan bruge hjerneRO til at finde balance i dit arbejdsliv.

HjerneRO handler i alt sin enkelthed om at tænke mindre. For det er tankerne, der er årsagen til, at du oplever at være stresset – ikke nødvendigvis dine omstændigheder. Når du lærer at give slip på tankemylder, overtænkning og unødvendige bekymringer, vil dit stressniveau falde helt af sig selv. Det resulterer i meget mere overskud og nærvær til at gøre dét, der er vigtigt for dig.

Se videoen og få en introduktion til hjerneRo - og scroll ned for at læse mere om opfølgningen den 25. maj.

Se youtube video


HjerneRo - Opfølgning den 25. maj 2023, kl. 19.00-20.30

En måned senere er vi klar med en opfølgning, hvor Kristian går i dybden med, hvordan du slipper energisugende bekymringsvaner, så du kan få mere overskud i hverdagen.

Måske har du lagt mærke til, at det ofte kan være de samme bekymringer, der opstår igen og igen?

Måske det især er "spåkonens" tanker om alt det, som kan gå galt i fremtiden, der fylder hos dig? Eller måske er det tankelæserens bekymringer om, hvad alle andre tænker, der fylder i dit hoved?

På dette opfølgende event vil Kristian bl.a. fortælle om

  • Hvilke 5 tanketyper sætter gang i dine bekymringer
  • Hvilke bekymringsvaner, der holder gang i dine bekymringer
  • Hvordan du udskifter dine dårlige tænkevaner og slipper af med dine bekymringer.

På opfølgningen får du konkrete redskaber til at slippe af med dine bekymringsvaner. Disse redskaber bygger ovenpå den grundlæggende forståelse for HjerneRO, som du lærer om den 27. april.

Køb tre kurser/events - betal for to

Dette onlineforløb er en del af vores koncept "3 for 2". Hvis du booker forløbet og to events/kurser mere med ikonet "3 for 2", trækker vi automatisk det billigste fra inden betaling.

Om Kristian Lindgaard

Kristian Lindgaard er uddannet inden for organisationspsykologi. Han bruger sin praktiske og teoretiske erfaring til at hjælpe både helt almindelige mennesker til ambitiøse forretningsfolk med at håndtere den stress, der helt naturligt vil være i ens liv, i stedet for at flygte fra den.

Kristian er konsulent i Mindcamp, som samarbejder med flere af verdens største virksomheder, bl.a. Norlys, Niras, LEGO, Novo Nordisk og Blue Water Shipping.

3 for 2