Online events/kurser
Regnskab og økonomi

Knæk koden til aktier og investeringer 2

Investering fortsat

Dette kursus er en direkte fortsættelse af kurset "Knæk koden til aktier og investeringer 1" tidligere på året. Det er ikke et krav, at du deltog på dette kursus, men det vil være en fordel, at du har handlet lidt med aktier inden kurset.

Der vil være en kort opsummering og snak om, hvad vi skal tage med fra det første kursus. Derudover vil der være en introduktion til to grundlæggende måder at finde gode aktier, nemlig fundamental analyse og teknisk analyse.

På dette kursus vil vi også komme dybere ind på, hvilke informationer der er vigtige at holde øje med, og hvad der er med til at påvirke aktiekurserne.

Uffe Dreiser vil til sidst lave en live analyse af aktier, som deltagerne selv har interesse/ejer - ud fra den teori, der er gennemgået på kurset.

Medlemspris

KUN 95 kr. 

Køb tre kurser/events - betal for to

Dette kursus er en del af vores nye koncept "3 for 2". Hvis du booker dette kursus og to mere med ikonet "3 for 2", trækker vi automatisk det billigste fra inden betaling.

Program

  • Hvad skal vi tage med fra kursus 1?
  • To måder at finde de gode aktier på (1. Introduktion til fundamental analyse og 2. Introduktion til teknisk analyse)
  • Hvilken information skal du holde øje med, og hvad påvirker aktier
  • Live analyse af aktier, som deltagerne selv har interesse i/ejer - ud fra den teori, vi har lært.

Kursusvarighed

3 timer (fra kl. 17.00-20.00).

Underviser

Uffe Dreiser er stifter af Aktieakademiet. Han er en garvet herre i finansverdenen, udlært i Danske Bank og har arbejdet både nationalt og internationalt i nogle af verdens største finanscentre. Siden 2004 har han været selvstændig finansiel rådgiver. Han er løbende i diverse medier med kommentarer omkring aktiemarkedet og medvirkende i bogen DAYTRADER – Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier.

 

 

3 for 2