Rabataftaler

Alarmsystem fra Verisure

Få ekstra tryghed i hjemmet med et alarmsystem fra Verisure. Udover et uforpligtende sikkerhedstjek kan du få et alarmsystem til særpris som medlem af Frie.

Få ekstra tryghed i hjemmet med et alarmsystem fra Verisure. Udover et uforpligtende sikkerhedstjek kan du få et alarmsystem til særpris som medlem af Frie.


Frie har indgået en aftale med Verisure, som er Europas førende udbyder af professionelt overvågede alarmsystemer. 

Udover et uforpligtende sikkerhedstjek opnår du op til 60 % rabat på oprettelse og 20 % rabat på abonnement - alt efter din boligtype og dine behov.

Hvorfor alarm?

Noget af det vigtigste i hverdagen er at føle sig tryg og sikker. Det gælder i særdeleshed derhjemme, hvor vi ønsker, at vores hjem skal være en tryg base for hele familien.

Et indbrud kan hurtigt vende tryghed til utryghed, og selvom det stjålne oftest kan erstattes, er det ikke nogen rar følelse, at der har været ubudne gæster.

I Danmark begås 1,5 indbrud i timen

I 2021 blev der i gennemsnit begået 40 indbrud hver dag. Det er rigtig foruroligende. Vi er det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger.

Mere om aftalen

Samarbejdsaftalen indeholder et uforpligtende sikkerhedstjek, hvor Verisure bl.a. gennemgår boligens låse, vinduer og døre og rådgiver om, hvordan du sikrer din bolig bedst.

Derudover vil du få en gennemgang af de nyeste alarmteknologier og et forslag til skræddersyede løsninger ud fra dine behov.

Som medlem af Frie får du særpriser på Verisure alarmsystemer. Rabatten gælder installationer og løbende abonnement på nye installationer.

Har du allerede et Verisure alarmsystem, kan du få rabat på tilkøb af nye enheder ved en eventuel udvidelse.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.