Rabataftaler

Alm. Brand - gode rabatter og fordele

Som medlem af Frie og/eller A-kassen Frie får du helt særlige fordele på forsikring og bank hos Alm. Brand.

Som medlem af Frie og/eller A-kassen Frie får du helt særlige fordele på forsikring og bank hos Alm. Brand.


Alm. Brand gør det enkelt for dig at være kunde. Ordentlighed er udgangspunktet i alt, hvad de gør. Det betyder, at de altid værdsætter dig og giver den rådgivning, du har brug for. Det er nemlig vigtigt for Alm. Brand, at du har ro i maven, når det handler om din økonomi og dine forsikringer.

Sådan kontakter du Alm. Brand

Alm. Brand Forsikring

Alm. Brand Bank

Som Alm. Brand forsikringskunde får du

 • 12 % rabat på dine forsikringer.
 • Hvis du er Pluskunde (samler dine forsikringer hos Alm. Brand), kan du opnå yderligere 5, 10 eller 15 % i rabat og få mange andre fordele.

Som Alm. Brand bankkunde får du

 • 3,5 % på kassekredit (max. 50.000 kr. i kredit) - se vilkår pkt. 1.
 • Boligkredit/boliglån helt ned til 3,75 % - se vilkår pkt. 2.
 • 50 % på boliggebyrer.
 • Særlig rabat, hvis du skal privatlease en bil.
 • Laveste rente, når du skal låne penge.
 • Ingen gebyrer til Alm. Brand Bank, når du flytter dine lån til dem.

Du skal være Pluskunde for at anvende tilbuddet - se vilkår pkt. 3.

Saml det hele ét sted og få særlige fordele

Samler du dine forsikringer, bankforretninger og måske også din pensionsordning hos Alm. Brand, kan du blive Dobbeltkunde og få op til 35 % rabat på dine private forsikringer.

Vilkår Alm. Brand Bank:

 1. Den viste rente svarer til en debitorrente på 3,55 %. Kræver kreditvurdering samt at mindst en i husstanden er medlem af Frie Funktionærers fagforening eller a-kasse. Renten er variabel, tilskrives kvartalsvis og beregnes af hele saldoen. ÅOP udgør 4,0/4,4/5,3 ved udnyttelse på hhv. 100 %/50 %/25 % ved et samlet kreditbeløb på 50.000 kr. med en løbetid på 5 år og etableringsgebyr på 1.000 kr. (gratis for Pluskunder). Der er ingen omkostninger til sikkerhed, og kreditten (A1) afdrages som et stående lån. Det samlede beløb, der skal betales tilbage, udgør 59.925 kr.

 2. Den viste rente svarer til en debitorrente på 3,80% og er den laveste debitorrente for kunder, hvor mindst en i husstanden er medlem af Frie Funktionærer og opfylder kravene til at blive Pluskunde 300. Belåningsgrad: Ejerpantebrev til sikkerhed for lånet skal ligge inden for 100% af boligens værdi. Kræver kreditvurdering. Repræsentativt eksempel på ÅOP: Den årlige omkostning i procent (ÅOP) er 4,0 ved et samlet kreditbeløb på 500.000 kr. med en løbetid på 30 år og er inklusiv omkostninger til etablering af ejerpantebrev på 510.000 kr. samt afgifter til staten. Renten er variabel, og lånet afdrages som et annuitetslån med 12 årlige terminer á 2.355 kr. og kvartårlige rentetilskrivninger. Det samlede beløb, der skal betales tilbage, udgør 847.995 kr. Heraf udgør de samlede omkostninger 347.995 kr.

 3. For at blive Pluskunde behøver du blot at samle lån og opsparing hos Alm. Brand Bank på i alt 150.000 kr. Din lønkonto, NemKonto, Netbank og Betalingsserviceaftaler skal også være hos Alm. Brand. Gebyrfri hverdag gælder følgende gebyrer: Etablering af lønkredit, årlige kortgebyrer på Visa, Dankort, MasterCard Debit og MasterCard, hævning i bankens automater og i andre automater/posthuse med Visa, Dankort og MasterCard Debit, hæve/indsætte ved kassen samt køb/salg af valuta. Gebyrfri hverdag gælder således ikke bankens andre gebyrer, som fremgår af prislisten på almbrand.dk/bank.