Rabataftaler

Avis biludlejning

Få 15 % rabat på billeje i Danmark og op til 15 % i udlandet.

Få 15 % rabat på billeje i Danmark og op til 15 % i udlandet.


Har du af og til brug for at leje en bil i Danmark, eller når du er på ferie i udlandet, så er der penge at spare med denne rabataftale.

Du får 15 % rabat på alle bookinger, der foretages med AWD-koden, som oplyses ved log ind nederst på siden. Rabatten gives af nettobillejen, som er den rene billejepris ekskl. lufthavnsgebyrer, lokale skatter og afgifter, vejskatter, registreringsafgifter, forsikringer, parkeringsbøder, fartbøder, moms og additional fees.

Hos Avis finder du et bredt udvalg af nye og moderne personbiler, minibusser, varevogne og lastbiler. De tilbyder også både elbiler og elvarevogne.

Høj standard, sikkerhed og komfort er nøgleord for Avis, og deres udlejningsbiler udvælges omhyggeligt derefter. Derudover kontrolleres og rengøres din lejebil omhyggeligt, inden den udleveres til dig, så du er sikret den bedste oplevelse.

Læs mere på www.avis.dk. Her kan du bl.a. også læse om deres fordelsprogram Avis Preferred, der gør biludlejning endnu nemmere.


Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.