Rabatter

Billetlugen - Koncerter, musicals, stand-up m.m.

Få op til 50 % rabat på dine billetter gennem Billetlugen.

Få op til 50 % rabat på dine billetter gennem Billetlugen.


Vi har indgået en aftale med Billetlugen, som giver medlemmer af Frie/Frie Selvstændige op til 50 % rabat på udvalgte koncerter, musicals, stand-up shows, sportsbegivenheder, familieoplevelser m.m. 


Du finder de aktuelle tilbud nedenfor, og når du logger ind nederst på siden, får du oplyst link til bestillingsside og rabatkode.

Jonah Blacksmith - 15 % rabat: 23. oktober 2021 i K.B. Hallen, København

Til efteråret besøger bandet K.B. Hallen – eneste koncert i denne ombæring på Sjælland – som en del af deres stort anlagte "Brothers tour 2021". Septetten brygger allerede nu på såvel format og indhold og på at give folk en oplevelse langt ud over det sædvanlige; en disciplin, som efterhånden er blevet et varemærke for Jonah Blacksmith. Det blev underbygget af en fuldstændig udsolgt turné i november 2020.

Bandet har inden for de seneste seks måneder optrådt på landsdækkende TV, bl.a. i forbindelse med "Kronprinsparrets Kulturpris 2020" på TV 2, "Tønder Festival 2020" på DR2, foruden "Fællessang – hver for sig" på DR.

Billettype: Siddende og ståpladser

Bonnie Tyler - 30 % rabat: 14. januar 2022, Tinghallen i Viborg

Det bliver en aften med masser af hits, når Bonnie Tyler gæster Viborg på sin kommende Europatourné. 

Bonnie Tyler fik sit gennembrud i 1977 med albummet "The World Starts Tonight" med singlehits som "Lost in France" og "More Than a Lover".

Senere har Bonnie Tyler udgivet stærke singler som "Total Eclipse of the Heart", "Holding Out for a Hero", "It’s A Heartache" og mangle flere.

Billettype: Siddende.

James Morrison - 30 % rabat: 26. februar 2022, Tinghallen i Viborg

James Morrison hittede allerede i 2006 med sin debut-single "You Give Me Something". Han slog dog for alvor sit navn fast på den internationale scene med sit andet studiealbum "Songs for You, Truths for Me" i 2008, hvor samarbejdet med den canadiske sangerinde Nelly Furtado og sangen "Broken Strings" tog verden med storm.

Billettype: Siddende.

TOTO - 20 % rabat: 11. august 2022, Paradepladsen, Viborg

Når verdensstjernerne fra TOTO gæster Danmark på deres kommende Europatour, er der lagt op til en fest og hitparade af de helt store dimensioner med alle de store klassikere som ”Africa”, ”Rosanna”, ”Georgy Porgy”, ”Stop Loving You” og ”Hold The Line” samt nyere sange fra bandets bugnende bagkatalog.

Bandet er definitionen af popkultur og et af de 70’er bands, som har udholdt de skiftende trends og stilskift og derved har haft en karriere med en verdensomspændende fanbase, som tæller flere generationer.

De seneste par gange, TOTO har besøgt Danmark, har de i den grad leveret og har efterladt publikum såvel som anmelderne begejstrede. Både under deres besøg i København og senest i Ceres Arena i Aarhus sidste år, hvor Gaffa kvitterede med 5 stjerner begge steder.

Bandet spiller stort set altid udsolgte koncerter, så det gælder om at være hurtig!

Billettype: Stående.

Tjek også koncerttilbud gennem DR Koncerthuset

 

 

 

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.