Rabatter

Billetlugen - Koncerter, musicals, stand-up m.m.

Få op til 50 % rabat på dine billetter gennem Billetlugen.

Få op til 50 % rabat på dine billetter gennem Billetlugen.


Vi har indgået en aftale med Billetlugen, som giver medlemmer af Frie/Frie Selvstændige op til 50 % rabat på udvalgte koncerter, musicals, stand-up shows, sportsbegivenheder, familieoplevelser m.m. 


Du finder de aktuelle tilbud nedenfor, og når du logger ind nederst på siden, får du oplyst link til bestillingsside og rabatkode.

Westlife - 20 % rabat: 14. august 2021, Paradepladsen, Viborg

Westlife gæster Danmark lørdag den 14. august, når de spiller til Domkirken Rocker i Viborg. Lørdagen efter spiller bandet en stort anlagt koncert på Wembley Stadium.

Bandet har haft intet mindre end 14 singler på den engelske hitliste, kun overgået af Elvis Presley og The Beatles – og de har solgt mere end 55 millioner albums på verdensplan. Det fortæller mere end noget andet, at det er et kæmpe verdensnavn, der kommer til Viborg.

Dagens program:
Kl. 15.00 – Pladsen Åbner
Kl. 16.00 – Jack Warren
Kl. 18.00 – Johnny Deluxe
Kl. 20.00 – Outlandish
Kl. 22.00 – Westlife

Billettype: Stående.

Lisa Ekdahl - 30 % rabat: 19. august 2021, Tinghallen i Viborg

Den svenske superstjerne Lisa Ekdahl gæster Tinghallen i Viborg, når hun drager ud på sin kommende tourné i 2021.

Siden gennembruddet i 1994 har Lisa Ekdahl sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. I en original blanding af en stærk sangtradition, jazz og bossanova har hun indtaget scener verden over. Hun har gennem de seneste 25 år både leveret nationale og internationale hits – mest kendt er nok hitsinglen ”Vem Vet”.

Billettype: Siddende.

Nordic Rum Fest - 10 % rabat: 20.-21. august 2021, K.B. Hallen, København (rabat slutdato 15. juni. 2021)

Nordens største Rom festival med over 60 udstillere, over 80 Rom mærker og 50 forskellige Rom, der kan smages på.

Billettype: Ståpladser.

Midt om natten - 40 % rabat: 24., 25. og 26. august 2021, Tinghallen i Viborg

Glæd dig til musicalen Midt om natten, som indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits.

Der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Tusindfryd og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje, ligesom en perlerække af hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten igen vil lyde fra scenen.

Musicalen bliver, ud over de mange kendte hits fra Midt om natten, toppet op med sange som Langebro, This is My Life, Tarzan Mamma Mia, Joanna og Vi er dem de andre ikke må lege med – træfsikre hits fra både Kim Larsens og Gasolins´ bagkatalog.

Billettype: Siddende - kun udvalgte pladser på balkon.

Whiskey Live Nordics - 10 % rabat: 10.-11. september 2021, K.B. Hallen, København (rabat slutdato 15. juni. 2021)

Verdens største Whiskey show er endelig i Danmark! Ligesom i Paris, London, New York og Hong Kong kommer Whisky Live nu til KB Hallen.

Billettype: Ståpladser.

Bonnie Tyler - 30 % rabat: 14. januar 2022, Tinghallen i Viborg

Det bliver en aften med masser af hits, når Bonnie Tyler gæster Viborg på sin kommende Europatourné. 

Bonnie Tyler fik sit gennembrud i 1977 med albummet "The World Starts Tonight" med singlehits som "Lost in France" og "More Than a Lover".

Senere har Bonnie Tyler udgivet stærke singler som "Total Eclipse of the Heart", "Holding Out for a Hero", "It’s A Heartache" og mangle flere.

Billettype: Siddende.

James Morrison - 30 % rabat: 26. februar 2022, Tinghallen i Viborg

James Morrison hittede allerede i 2006 med sin debut-single "You Give Me Something". Han slog dog for alvor sit navn fast på den internationale scene med sit andet studiealbum "Songs for You, Truths for Me" i 2008, hvor samarbejdet med den canadiske sangerinde Nelly Furtado og sangen "Broken Strings" tog verden med storm.

Billettype: Siddende.

TOTO - 20 % rabat: 11. august 2022, Paradepladsen, Viborg

Når verdensstjernerne fra TOTO gæster Danmark på deres kommende Europatour, er der lagt op til en fest og hitparade af de helt store dimensioner med alle de store klassikere som ”Africa”, ”Rosanna”, ”Georgy Porgy”, ”Stop Loving You” og ”Hold The Line” samt nyere sange fra bandets bugnende bagkatalog.

Bandet er definitionen af popkultur og et af de 70’er bands, som har udholdt de skiftende trends og stilskift og derved har haft en karriere med en verdensomspændende fanbase, som tæller flere generationer.

De seneste par gange, TOTO har besøgt Danmark, har de i den grad leveret og har efterladt publikum såvel som anmelderne begejstrede. Både under deres besøg i København og senest i Ceres Arena i Aarhus sidste år, hvor Gaffa kvitterede med 5 stjerner begge steder.

Bandet spiller stort set altid udsolgte koncerter, så det gælder om at være hurtig!

Billettype: Stående.

Se flere koncerttilbud gennem DR Koncerthuset

 

 

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.