Rabataftaler

Billetlugen - Koncerter, musicals, stand-up, sportsbegivenheder og familieoplevelser

Få op til 50 % rabat på dine billetter gennem Billetlugen.

Få op til 50 % rabat på dine billetter gennem Billetlugen.


Vi har indgået en aftale med Billetlugen, som giver medlemmer af Frie/foreningen DANA op til 50 % rabat på udvalgte koncerter, musicals, stand-up shows, sportsbegivenheder, familieoplevelser m.m. 


Du finder de aktuelle tilbud nedenfor, og når du logger ind nederst på siden, får du oplyst link til bestillingsside og rabatkode.

Glad Zoo i Lintrup - Få 20 % rabat ekskl. gebyr på årskort og dagsbilletter i sæson 2020 (slutter 25. oktober)

I Glad Zoo har de 80 dyrearter. Du kan komme helt tæt på dyr som geder, grise og kænguruer, mens du må nøjes med at nyde synet af asiatiske vildhunde, hulepindsvin og slanger. Hver dag kan du møde en dyrepasser, der gør dig klogere på dyrene, og i højsæsonen kan du også opleve det spektakulære rovfugleshow. Hygge med hele familien er selvfølgelig et must. I er velkomne til at spise lækkerier fra cafeen eller jeres egen medbragte mad på en af zoos mange terrasser, og naturlegepladsen og hoppepuderne venter på legeglade børn. Hvis lysten er til en souvenir eller forfriskning, er personalet altid klar i kiosken. Glad Zoo har uforglemmelige oplevelser for alle.

Dagsbillet
Med en dagsbillet til Glad Zoo kan du være i parken så længe, du vil indenfor åbningstiden. Onlinebilletten kan benyttes en valgfri dag i hele sæsonen, frem til og med den 25. oktober 2020.

Sæsonkort
Med et sæsonkort kan du besøge dyreparken lige så tit, du har lyst. Når du ankommer til Glad Zoo første gang, skal du henvende dig ved indgangen og få byttet din billet til et sæsonkort.

Læs mere om dagsprogram og særlige oplevelser på www.gladzoo.dk
Ledsager får gratis adgang mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort

Henrik Lindstrand - solo klaverkoncert - 15 % rabat: 2. oktober 2020 i Skovtårnet v. Gisselfeld

For en enkelt stund blander solnedgangen og skovens sælsomme ro sig med Henrik Lindstrands instrumentale fortællinger. Udført med pianoet som eneste virkemiddel. Ved dette særlige arrangement udspiller et minimalistisk og intimt univers sig ved bunden af det ikoniske Skovtårn ved Rønnede, hvor tårnets indvendige rum, arrangementets primære scene, sender tanker til verdens storslåede katedraler. Publikum inviteres til at deltage i dette sanselige og magiske øjeblik, hvor Henrik Lindstrands eget økosystem af lyde danser en respektfuld pardans med skovens eget lydbillede.

Arrangementet går i gang kl. 17.00, hvor gæsterne føres gennem skoven af snoede stier. Kom gerne i god tid. Arrangementet slutter, når solen går ned. Denne specielle begivenhed foregår så vidt muligt i stilhed, og publikum bedes nyde naturens lyde og musikkens magi ved at minimere tale. Bemærk at arrangementet foregår udendørs, og det anbefales at klæde sig efter vejrforholdene samt medbringe et tæppe at sidde på. Mødested ved receptionen på Camp Adventure, Skovtårnsvej 1, 4683 Rønnede.

Billettype: Koncerten er siddende og afholdes i overensstemmelse med gældende retningslinjer for Covid-19.

Søren Sko & Benjamin Koppel - On Cole - 15 % rabat: 2. oktober 2020 i Bremen Teater, København

Når to af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooner no #1 Nat King Coles musik, bliver der for alvor pustet nyt liv i de gamle klassikere. Sammen giver de to – med hjælp fra nogen af Nordens bedste jazzmusikere – deres helt eget hjertevarme, ærlige og medrivende bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner, Nat King Cole havde på sit repertoire, og selvom legenden ikke er mere, lever hans vidunderlige sangskat videre. Glæd dig til en vidunderlig indbydende koncert, med ro på, et skævt smil og fuld af flirt.

I 2018 udsendte Søren og Benjamin pladen On Cole med udvalgte klassikerne, og resultatet er ganske enestående. Med Sørens rå og upolerede rockstemme og Benjamins melodiske overskudssaxofon i centrum, høstede albummet anmelder roser og er en af de mest spillede jazzudgivelser sidste år. En plade af format, der rammer lige så bredt og folkeligt, som den kan måle sig på den internationale jazzscene.

Line up: Søren Sko (vokal), Benjamin Koppel (saxofon), Søren Bebe (klaver), Jesper Bodilsen (bas) og Alex Riel (trommer).
Billettype: Siddende.

Beethoven Reimagined - 15 % rabat: 3. oktober 2020 i Bremen Teater, København

Oktober Jazz fejrer Ludwig van Beethovens 250-års fødselsdag med et stjernehold af musikere. Beethoven er prototypen på en hårdtarbejdende grublende komponist, der skabte mesterværker, som stadig er relevante i dag. Hans musik spænder bredt med storladne følelser, der peger frem mod den romantiske periode og blide melodier, som mange klaverelever har mødt, og brutale grænsenedbrydende forløb, der sætter nærmest fysiske aftryk i kroppen.

Men hvad sker der med kompositionerne, når man udsætter dem for jazz? Når Beethovens europæiske kulturarv bliver sat ind i en musikalsk fortælling, hvor improvisation også er et bærende element? I hænderne på Uffe Savery og Morten Friis (kendt fra Safri Duo) samt solisterne Jacob Karlzon, Anders Koppel, Henrik Dam Thomsen og Benjamin Koppel tør vi godt love, at det vil være en aften, man sent vil glemme.

Lineup: Anders Koppel (hammondorgel), Henrik Dam Thomsen (cello), Benjamin Koppel (saxofon), Jacob Karlzon (piano), Uffe Savery & Morten Friis (slagtøj).
Billettype: Siddende.

REFLECTIONS ON BOWIE - 15 % rabat: 3. oktober 2020 i Bremen Teater, København

I REFLECTIONS ON BOWIE præsenterer saxofonisten Benjamin Koppel et hold af Danmarks førende sangere og sangskrivere i en ambitiøs konstellation, der viser Bowies kreative samarbejder med jazz, klassiske og elektroniske virkemidler, i en musik arrangeret af komponisten og pianisten Søren Møller. Sangene fortolkes af tre af Danmarks personlige og førende solister; Michael Møller (The Mountains og Moi Caprice), Christian Hjelm (Figurines, Før vi blev lette) og Mark Linn (Men To Beat).

David Bowie sange var inspireret af den tid og det sted, de var skabt. Ofte i samarbejde med stærke personligheder som Brian Eno og Tony Visconti. På samme vis inspirerede musikken også andre komponister, hvor bl.a. den amerikanske komponist Philip Glass baserede sine symfonier (nr. 1 og nr. 4) på værker af Bowie. Til koncerten sættes de enkelte sange i scene med strygekvartet, synthesizers, sax og elektroniske virkemidler. Musikken vil være velkendt, men lyden vil give et stærkt indblik i musikkens detaljerigdom og Bowies mesterlige kompositionsteknikker.

Solister: Christian Hjelm, Michael Møller & Mark Linn.
Musikere: Strygekvartet, Søren Møller (Tangenter) & Benjamin Koppel (Sax) og Kristoffer Sonne(Trommer).
Billettype: Siddende.

James Morrison - 30 % rabat: 23. oktober 2020 i Tinghallen, Viborg (rabat slutdato 01.10.2020)

James Morrison spiller én koncert i Danmark i 2020 – og det bliver i Tinghallen fredag den 23. oktober. James Morrison hittede allerede i 2006 med sin debutsingle ”You Give Me Something”.

Han slog dog for alvor sit navn fast på den internationale scene med sit andet studiealbum ”Songs for You, Truths for Me” i 2008, hvor samarbejdet med den canadiske sangerinde Nelly Furtado ”Broken Strings” tog verden med storm.

Billettype: Siddende - kun udvalgte pladser på balkon.

Lisa Ekdahl - 30 % rabat: 7. november 2020 i Tinghallen, Viborg (rabat slutdato 01.10.2020)

Den svenske superstjerne Lisa Ekdahl gæster Tinghallen Viborg, når hun drager ud på sin kommende tourné i november 2020.

Siden gennembruddet i 1994 har Lisa Ekdahl sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. I en original blanding af en stærk sangtradition, jazz og bossanova har hun indtaget scener verden over. Hun har gennem de seneste 25 år både leveret nationale og internationale hits – mest kendt er nok hitsinglen ”Vem Vet”.

Billettype: Siddende - kun udvalgte pladser på balkon.

The Bodyguard - 40 % rabat: 18.-22. november 2020 i Tinghallen, Viborg (rabat slutdato 01.10.2020)

Én af 1990’ernes allerstørste filmfænomener ”The Bodyguard” er blevet omsat til en verdensomspændende musicalsucces, og i år kan forestillingen opleves i Tinghallen.

Stortalentet Andrea Lykke Oehlenschlæger skal spille Whitney Houstons legendariske rolle som Rachel Marron, og Kevin Costners titelrolle som bodyguarden Frank Farmer spilles af Johannes Lassen.

Billettype: Siddende - kun udvalgte pladser på balkon.

Bonnie Tyler - 30 % rabat: 26. november 2020 i Tinghallen, Viborg (rabat slutdato 01.10.2020)

Glæd dig til en aften med masser af hits, når Bonnie Tyler gæster Danmark på sin kommende Europatourné og spiller den eneste koncert i Jylland i 2020 i Tinghallen Viborg.

Bonnie Tyler fik sit gennembrud i 1977 med albummet ”The World Starts Tonight” med singlehits som “Lost in France” og “More Than a Lover”. Senere har Bonnie Tyler udgivet stærke singler som ”Total Eclipse of the Heart”, ”Holding Out for a Hero”, ”It’s A Heartache” og mangle flere.

Billettype: Siddende - kun udvalgte pladser på balkon.

The Manhattan Transfer - 30 % rabat: 6. december 2020 på Docken, København (rabat slutdato 01.12.2020)

Med millionsalg over hele verden og mange hitlisteplaceringer i løbet af fire årtier, bliver deres melodiske og jazzinspirerede vokalmusik ved med at trække publikum år efter år - og nye generationer følger med. Den legendariske amerikanske kvartet, oprindeligt fra New Yorks Manhattan, har vundet 10 Grammy Awards ud af 20 nomineringer, og alle fans af deres velklingende hits ved hvorfor!

Oplev - eller genoplev - Janis Siegel, Cheryl Bentyne, Alan Paul og Trist Curless og nyd hits som Birdland, Chanson D’Amour, Tuxedo Junction, Operator og ikke mindst deres pragtfulde fortolkninger af julesange som Happy Holiday, Let It Snow og White Christmas.

Billettype: Siddende/stående.

Young Flowers - 30 % rabat: 6. februar 2021 på Docken, København (rabat slutdato 01.12.2020)

Young Flowers var et af de tidligste rock-musik danske bands, der samlede tråden op herhjemme i Jimi Hendrix’ hårdt rockende og udsyrede stil. Young Flowers eksisterede kun i tre år, fra 1967-70, hvor de udgav to plader, “Blomsterpistolen” i 1968 og “No. 2” fra året efter.

Bandet bestod dengang af Peer Frost, Peter Ingemann og den nu afdøde Ken Gudman. Det var den legendariske trommeslager Ken Gudman, der startede Young Flowers. Han er dog ikke iblandt os længere, men hvor heldig kan man være? Fordi Klaus Menzer sidder nu bag trommerne, og så kan det jo ikke være bedre. Nu er trioen tilbage igen med Frost, Ingemann og Klaus Menzer.

Billettype: Siddende/stående.

Albert Hammond - 30 % rabat: 20. marts 2021 på Docken, København (rabat slutdato 30.10.2020)

En af verdens største sangskrivere - Albert Hammond gæster Docken den 20. mars 2021. Mange af hans mest elskede sange, som "The Air That I Breathe" og "When I Need You", er blevet hits flere gange med forskellige artister årti efter årti.

En aften med hits som: ‘It Never Rains In Southern California’- ‘The Free ElectricBand’ - ‘Down By The River’ ... Hans livepræstationer viser hans enorme musikalske evner.

Billettype: Siddende/stående.

Alphaville - 30 % rabat: 9. april 2021 på Docken, København (rabat slutdato 01.12.2020)

Det ikoniske band Alphaville giver koncert på Docken den 9. april 2021. Det er ikke uden grund, at bandet har status som et af 80’ernes største kultbands. Mere end 30 år i musikbranchen, millioner af solgte pladser og utal af koncertture, tærede på bandet. I dag er det faktisk kun forsanger Marion Gold, som er oprindeligt medlem fra 80'erne. Men de fleste er enige i, at han også er den allervigtigste med sin karakteristiske stemme, der fører os hjemvant gennem deres hits. Det bliver en aften ”down memory lane” for mange koncertgæster.

Line up vil bestå af Marian Gold, Martin Lister (keyboards), David Goodes (guitars) og Jakob Kiersch (trommer).

Billettype: Siddende/stående.

Gilbert O'Sullivan - 30% rabat: 9. maj 2021 på Docken, København (rabat slutdato 01.12.2020)

Kom og oplev den irske poplegende Gilbert O'Sullivan, når han den 9. maj 2021 gæster Docken i København med et brag af et show.

Med sine utallige hits er han én af de største irske musikere nogensinde. Han oplevede international hitliste succes i 70'erne og 80'erne med sange som "Alone Again", "Clair" og "Get down", der toppede de britiske og amerikanske hitlister - og de danske.

Gilbert O’Sullivan skrev under på sin første pladekontrakt i 1967 og har lige siden skabt en række internationale hits. Gennem årene har han leveret 16 plader, der er gået ind på Top 40, og har desuden haft 6 hits som nr. 1.

Billettype: Siddende/stående.

Midt Om Natten - 40 % rabat: 13.-15. april 2021 i Tinghallen, Viborg (rabat slutdato 01.03.2021)

Glæd dig til musicalen Midt Om Natten i Tinghallen Viborg. Musicalen, der indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits, spillede i 2018 og i 2019 for fulde huse i Tivolis Koncertsal og udvalgte koncerthuse i Danmark - og er i alt blevet set af flere end 180.000 begejstrede publikummer.

Midt om natten fik repremiere i vinteren 2020 i en fornyet version, der lagde sig endnu tættere op ad den originale handling i den kendte og elskede danske spillefilm fra 1984 – og efter mange opfordringer vender hit-musicalen nu tilbage. Der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Tusindfryd og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje, ligesom en perlerække af hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten igen vil lyde fra scenen.

Musicalen bliver, ud over de mange kendte hits fra Midt om natten, toppet op med sange som Langebro, This is My Life, Tarzan Mamma Mia, Joanna og Vi er dem, de andre ikke må lege med – træfsikre hits fra både Kim Larsens og Gasolins' bagkatalog.

Billettype: Siddende - kun udvalgte pladser på balkon.

Bryan Ferry - 30 % rabat: 23. maj 2021 i Tinghallen, Viborg (rabat slutdato 01.03.2021)

Det er første gang, at Bryan Ferry optræder i Viborg, og hvilket mere passende sted end den helt nye Tinghallen, som fejrer færdiggørelsen af deres nye koncertsal med et verdensnavn i topform.

Bryan Ferry er en britisk sanger, sangskriver og keyboardspiller, der i årene 1970-83 var et fremtrædende medlem af rockgruppen Roxy Music. Bryan Ferry udsendte sit første soloalbum These Foolish Things i 1973, hvor han overvejende fortolkede andre sangskriveres sange.

I de følgende to årtier udviklede Bryan Ferry sin egen personlige stil med flot klingende elektronisk rockmusik. Hans image som croonende playboy, der blev lanceret tidligt i karrieren, fik desuden tilsat stænk af verdenssmerte. Denne stil kan fx høres på Roxy Musics sidste lp Avalon (1982), sangen Slave to Love (1985) samt cd'erne Taxi (1993) og Mamouna (1994).

Billettype: Siddende - kun udvalgte pladser på balkon.

The Beach Boys - 40 % rabat: 19. juni 2021 – Tinghallen, Viborg (rabat slutdato 01.03.2021)

De legendariske verdensstjerner The Beach Boys gæster Danmark i 2021, og Tinghallen Viborg får Danmarks eneste koncert. Oplev de lette, humørfyldte popsange, der kendetegner californiske The Beach Boys.

Billettype: Stående.

Pet Shop Boys – 40 % rabat: 20. juni 2021 på Paradepladsen, Viborg (rabat slutdato 01.10.2020)

Verdensstjernerne fra Pet Shop Boys gæster Danmark på deres kommende Europatour og lægger vejen forbi Viborg, hvor de spiller på Paradepladsen.

Pet Shop Boys fik deres store gennembrud i 1985 med singlen West End Girls. I de efterfølgende år opnåede de ikke færre end 22 top 10 singler, som fx ”Surburbia”, ”It’s a Sin”, ”Go West”, ”Heart”, ”Always On My Mind” og ”Domino Dancing”.

Koncerten med den britiske popduo finder sted på Paradepladsen, der er ideel til formålet med de smukke gamle kasernebygninger og det store grønne område.

Pet Shop Boys har igennem deres live shows over de seneste 30 år skabt en original og indflydelsesrig stil med popmusik-teater, og samarbejdet med instruktører, designere og kunstnere, herunder Derek Jarman, David Alden og David Fielding fra den Engelske National Opera, Zaha Hadid, Sam Taylor-Wood og Es Devlin.

Den kommende tour hedder DREAMWORLD – The Greatest Hits Live, og bliver en samling af bandets allerstørste hits. Der vil blive adgang til koncertpladsen allerede i løbet af eftermiddagen, hvor der vil være supportbands, som optræder før Pet Shop Boys.

Billettype: Stående.

Wet Wet Wet / Nik Kershaw – 50 % rabat: 13. august 2021 i Tinghallen, Viborg (rabat slutdato 01.10.2020)

Glæd dig til en dobbeltkoncert med masser af internationale hits, når verdensstjernerne Wet Wet Wet og Nik Kershaw gæster Viborg den 13. august 2021.

Wet Wet Wet gæster Danmark på deres kommende tourné – og spiller den eneste annoncerede koncert i Danmark i 2021 i Viborg – og inden koncerten med 80’er pop-ikonerne kan du altså opleve Nik Kershaw.

Billettype: Stående.

 

 

 

Du skal være medlem af Foreningen Dana eller fagforeningen Frie for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.