Rabataftaler

Billetlugen - Koncerter, musicals, stand-up, sportsbegivenheder og familieoplevelser

Få op til 50 % rabat på dine billetter gennem Billetlugen.

Få op til 50 % rabat på dine billetter gennem Billetlugen.


Vi har indgået en aftale med Billetlugen, som giver medlemmer af Frie/Frie Selvstændige op til 50 % rabat på udvalgte koncerter, musicals, stand-up shows, sportsbegivenheder, familieoplevelser m.m. 


Du finder de aktuelle tilbud nedenfor, og når du logger ind nederst på siden, får du oplyst link til bestillingsside og rabatkode.

En magisk aften på med tryllekunstner Sunny Cagara - 10 % rabat: 29. januar 2021 på SKT. PETRI

Oplev ægte magi og psykologisk manipulation i særklasse kombineret med en middag i hotellets fortryllende restaurant. Sunny Cagara er en af Danmarks bedste tryllekunstnere samt finalist i Danmark har Talent. Som noget helt specielt vil Sunny på et tidspunkt i showet sætte 50.000 kr. på spil, som du kan vinde, hvis han ikke er i stand til at manipulere dig. Glæd dig en storslået aften!

Aftenens program:

  • Ankomst og seating fra 17:30-18:00
  • Velkomstcocktail Lillet Spritz
  • Middag bestående af Tatar af torsk m/æble og boghvede - Romaine m/mandler, manchego og citron vinaigrette - Bagt jordskok m/røget sauce og zaatar - Lamme croquettes m/sort hvidløgsmayo - Vaffel m/skinke- trøffelmayo - Braiseret kalveskank fra Grambogaard m/conchiglie og parmesan.
  • Sunny Cagara show
  • Solbærsorbet m/hvid chokolade og sensommerbær
  • 2 glas vine (der vil være mulighed for at tilkøbe yderligere drikkevarer)
  • Kaffe og te til desserten.

Restauranten lukker på nuværende tidspunkt 24.00.

Billet “Middag & Magi” inkluderer middag inkl. drikkevarer og show
Billet “Champagne & Magi” inkluderer 1 glas Champagne og show

Skal I følges med andre, skal I give besked senest 24 timer inden ankomst. Kontakt SKT. PETRI direkte på Stay@sktpetri.com ved spørgsmål.

Billettype: Siddende.

Young Flowers - 30 % rabat: 6. februar 2021 på Docken, København (rabat slutdato 01.12.2020)

Young Flowers var et af de tidligste rock-musik danske bands, der samlede tråden op herhjemme i Jimi Hendrix’ hårdt rockende og udsyrede stil. Young Flowers eksisterede kun i tre år, fra 1967-70, hvor de udgav to plader, “Blomsterpistolen” i 1968 og “No. 2” fra året efter.

Bandet bestod dengang af Peer Frost, Peter Ingemann og den nu afdøde Ken Gudman. Det var den legendariske trommeslager Ken Gudman, der startede Young Flowers. Han er dog ikke iblandt os længere, men hvor heldig kan man være? Fordi Klaus Menzer sidder nu bag trommerne, og så kan det jo ikke være bedre. Nu er trioen tilbage igen med Frost, Ingemann og Klaus Menzer.

Billettype: Siddende/stående.

Stranger Than Kindness: The Nick Cave Exhibition - 15 % rabat: Udstillingen på Det Kgl. Bibliotek frem til 13. februar 2021 (rabat slutdato 01.12.2020)

Otte store installationer med over 300 genstande former en rejse ind i musikeren, historiefortælleren og kulturikonet Nick Caves komplekse, kreative univers.

Stranger Than Kindness fortæller om Caves barndom i 1960'ernes Wangaratta i Australien, de kaotiske år med hans første bands, The Boys Next Door og The Birthday Party, og om hans videre færd til Berlin og sidenhen London. Centralt står det konstant fornyende samarbejde i Nick Cave & The Bad Seeds, fra bandets begyndelse i Caves mest intense periode i Berlin til deres seneste udgivelse Ghosteen(2019), som mange mener, er deres bedste album nogensinde. Udstillingen viser, hvordan Nick Caves liv, musik, personlige arkiver og fiktion til stadighed flettes sammen, oplyser og inspirerer hinanden.

Billettype: Siddende/stående.

27 års swingtur med Basement Five - 20 % rabat: 7. marts 2021, B&W Live, Haslev

Basement Jazzband så dagens lys i 1994. Bandets medlemmer mødtes ofte i en kulkælder, for at spille glad jazzmusik, deraf navnet Basement Jazzband. Den gode kælderstemning og de swingende jazzrytmer, skulle snart vise sig at blive populære uden for øvelokalet. Inden for en kort periode fik Basement Jazzband nemlig en stor skare af begejstrede fans rundt omkring i Danmark. En af grundene til bandets popularitet, er den stramme, disciplinerede og swingende dixiestil. Derudover er synergien i bandet helt unik, hvilket man som publikum tydeligt fornemmer.

Billettype: Siddende.

Albert Hammond - 30 % rabat: 20. marts 2021 på Docken, København (rabat slutdato 01.12.2020)

En af verdens største sangskrivere - Albert Hammond gæster Docken den 20. mars 2021. Mange af hans mest elskede sange, som "The Air That I Breathe" og "When I Need You", er blevet hits flere gange med forskellige artister årti efter årti.

En aften med hits som: ‘It Never Rains In Southern California’- ‘The Free ElectricBand’ - ‘Down By The River’ ... Hans livepræstationer viser hans enorme musikalske evner.

Billettype: Siddende/stående.

Alphaville - 30 % rabat: 9. april 2021 på Docken, København (rabat slutdato 01.12.2020)

Det ikoniske band Alphaville giver koncert på Docken den 9. april 2021. Det er ikke uden grund, at bandet har status som et af 80’ernes største kultbands. Mere end 30 år i musikbranchen, millioner af solgte pladser og utal af koncertture, tærede på bandet. I dag er det faktisk kun forsanger Marion Gold, som er oprindeligt medlem fra 80'erne. Men de fleste er enige i, at han også er den allervigtigste med sin karakteristiske stemme, der fører os hjemvant gennem deres hits. Det bliver en aften ”down memory lane” for mange koncertgæster.

Line up vil bestå af Marian Gold, Martin Lister (keyboards), David Goodes (guitars) og Jakob Kiersch (trommer).

Billettype: Siddende/stående.

Lasse & Mathilde Band - 25 % rabat: 16. april 2021, B&W Live, Haslev

Lasse & Mathilde Band drager på en landsdækkende turné i efteråret 2020 med både 2019-albummet ’Hvem drømmer hvem?’ og den nyeste single ’Babylon’ i bagagen.

Med sig har Lasse & Mathilde et fantastisk band med tre levende legender: Alex Riel, Wili Jønsson og Ole Fick. Tre af sangene er skrevet i samarbejde med vennen og mesterproduceren Daniel Lanois, der normalt omgiver sig med navne som Neil Young, U2, Bob Dylan og Peter Gabriel.

Lasse & Mathildes første singleudslip ’Den Halve Vind’ fra ’Hvem drømmer hvem?’ tegner lyden af et kommende mesterværk. Som Mads Kornum fra 33 Plus skrev i en anmeldelse efter at have hørt en koncert hvor dette band spillede sange fra det kommende album: “Man fristes til at bruge ordet verdensklasse, og det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse & Mathilde album i et par årtier eller tre!".

Billettype: Siddende.

Gilbert O'Sullivan - 30% rabat: 9. maj 2021 på Docken, København (rabat slutdato 01.12.2020)

Kom og oplev den irske poplegende Gilbert O'Sullivan, når han den 9. maj 2021 gæster Docken i København med et brag af et show.

Med sine utallige hits er han én af de største irske musikere nogensinde. Han oplevede international hitliste succes i 70'erne og 80'erne med sange som "Alone Again", "Clair" og "Get down", der toppede de britiske og amerikanske hitlister - og de danske.

Gilbert O’Sullivan skrev under på sin første pladekontrakt i 1967 og har lige siden skabt en række internationale hits. Gennem årene har han leveret 16 plader, der er gået ind på Top 40, og har desuden haft 6 hits som nr. 1.

Billettype: Siddende/stående.

Midt Om Natten - 40 % rabat: 13.-15. april 2021 i Tinghallen, Viborg (rabat slutdato 01.03.2021)

Glæd dig til musicalen Midt Om Natten i Tinghallen Viborg. Musicalen, der indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits, spillede i 2018 og i 2019 for fulde huse i Tivolis Koncertsal og udvalgte koncerthuse i Danmark - og er i alt blevet set af flere end 180.000 begejstrede publikummer.

Midt om natten fik repremiere i vinteren 2020 i en fornyet version, der lagde sig endnu tættere op ad den originale handling i den kendte og elskede danske spillefilm fra 1984 – og efter mange opfordringer vender hit-musicalen nu tilbage. Der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Tusindfryd og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje, ligesom en perlerække af hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten igen vil lyde fra scenen.

Musicalen bliver, ud over de mange kendte hits fra Midt om natten, toppet op med sange som Langebro, This is My Life, Tarzan Mamma Mia, Joanna og Vi er dem, de andre ikke må lege med – træfsikre hits fra både Kim Larsens og Gasolins' bagkatalog.

Billettype: Siddende - kun udvalgte pladser på balkon.

Bryan Ferry - 30 % rabat: 23. maj 2021 i Tinghallen, Viborg (rabat slutdato 01.03.2021)

Det er første gang, at Bryan Ferry optræder i Viborg, og hvilket mere passende sted end den helt nye Tinghallen, som fejrer færdiggørelsen af deres nye koncertsal med et verdensnavn i topform.

Bryan Ferry er en britisk sanger, sangskriver og keyboardspiller, der i årene 1970-83 var et fremtrædende medlem af rockgruppen Roxy Music. Bryan Ferry udsendte sit første soloalbum These Foolish Things i 1973, hvor han overvejende fortolkede andre sangskriveres sange.

I de følgende to årtier udviklede Bryan Ferry sin egen personlige stil med flot klingende elektronisk rockmusik. Hans image som croonende playboy, der blev lanceret tidligt i karrieren, fik desuden tilsat stænk af verdenssmerte. Denne stil kan fx høres på Roxy Musics sidste lp Avalon (1982), sangen Slave to Love (1985) samt cd'erne Taxi (1993) og Mamouna (1994).

Billettype: Siddende - kun udvalgte pladser på balkon.

The Beach Boys - 40 % rabat: 19. juni 2021 – Tinghallen, Viborg (rabat slutdato 01.03.2021)

De legendariske verdensstjerner The Beach Boys gæster Danmark i 2021, og Tinghallen Viborg får Danmarks eneste koncert. Oplev de lette, humørfyldte popsange, der kendetegner californiske The Beach Boys.

Billettype: Stående.

 

 

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.