Rabataftaler

Bliv ekspert i Office og få adgang til flere jobs

Rigtig mange jobs kræver kendskab til Office. Er du god nok? Hvis ikke, så bliv ekspert i Office på rekordtid.

Rigtig mange jobs kræver kendskab til Office. Er du god nok? Hvis ikke, så bliv ekspert i Office på rekordtid.


Er du begynder eller øvet i Office? Er det på tide at udvide dine kompetencer?

Proximo tilbyder onlinekurser i Office. Når du opretter et medlemskab hos Proximo, får du automatisk adgang til alle deres nuværende og fremtidige kurser, så længe dit medlemskab er aktivt.

Tag kurset præcis, når du har tid

Kurserne foregår online, og du kan derfor tage kurserne præcis, når du har tid. Mange kursister foretrækker fx at tage kurset om aftenen, når børnene er lagt i seng.

Ingen krav til nuværende niveau

Kurserne er bygget sådan op, at du kan være med uanset dit nuværende niveau. Proximo starter nemlig hvert kursus ud med en gennemgang af, hvad du kommer til at lære, og derfra bygger de stille og roligt på.

Videoer og øvelsesfiler

Kurserne består af online videoer. Til dem er der øvelsesfiler, så du får mulighed for at afprøve din nye viden ’hands-on’.

Brug for hjælp?

Får du problemer undervejs, kan du altid skrive eller ringe til Proximo, så hjælper de dig på rette vej.

Medlemspris

Som medlem af Frie sparer du 25 % på dit medlemskab – uanset om du vælger at skrive dig op for en måned eller 1 år.

100 % tilfredshedsgaranti

Til denne unikke pris hører også en 30 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder, at køber du et medlemskab og af en eller anden årsag ikke synes, det er pengene værd, så skriver du blot til Proximo og får hver en krone igen. De ønsker nemlig kun at give dig den absolut bedste oplevelse og klæde dig ordentligt på i Office.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.