Rabataftaler

BookBeat - lydbøger for enhver smag!

Få 6 ugers gratis prøveperiode, ingen bindingsperiode og adgang til mere end 100.000 bøger.

Få 6 ugers gratis prøveperiode, ingen bindingsperiode og adgang til mere end 100.000 bøger.


Er du i tvivl om, hvorvidt lydbøger og e-bøger er noget for dig, så har du nu chancen for at afprøve BookBeats streamingtjeneste ganske gratis og få adgang til mere end 100.000 bøger.

Vi har nemlig indgået en aftale med BookBeat, som giver medlemmer af Frie/DANA hele 6 ugers gratis medlemskab af BookBeat, hvis du opretter dig som ny kunde senest 30. november 2020 (normalt kun 14 dage).

Lav pris og ingen bindingsperiode

Efter den gratis prøveperiode på 6 uger koster tjenesten kun 79 kr. pr. måned. Men der er ingen bindingsperiode, så efter prøveperioden kan du selvfølgelig opsige, når du vil, og helt uden omkostninger.

Du vælger selv, om du vil streame dine bøger eller downloade dem, så du kan lytte offline, når du er på farten. Udover at lytte og læse på din mobil og iPad, understøttes BookBeat også af Apple Carplay og Apple Watch.

Der er allerede 400.000, som anvender BookBeats streamingtjeneste i Norden, og de er netop nu ved at brede sig ud på det danske marked! Så START NU, tryk og benyt 6 ugers gratis prøveperiode fra i dag.

Du skal være medlem af Foreningen Dana eller fagforeningen Frie for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.