Rabataftaler

Det Kongelige Teater

Få op til 15 % rabat på dine billetter til fantastiske oplevelser på Det Kongelige Teater.

Få op til 15 % rabat på dine billetter til fantastiske oplevelser på Det Kongelige Teater.


Vi er stolte af at kunne præsentere en rabataftale med Det Kongelige Teater. Rabataftalen giver medlemmer af Frie/Frie Selvstændige op til 15 % rabat på billetterne til en lang række forskellige teaterstykker, musicals og andre arrangementer. Vi tilføjer løbende nye tilbud til oversigten, så husk at hold øje!

Du finder de aktuelle tilbud herunder. For at få dit rabatlink, skal du logge ind nederst på denne side.

Fodbold fodbold fodbold – 22. september - 17. december 2022 (10 % rabat)

En forestilling om verdens største sportsgren og dens betydning for de milliarder af mennesker, der ser og spiller fodbold.

Fodbold fodbold fodbold fortæller om en fodboldkamp og om de mennesker, der alle er forbundet af deres store passion for spillet. Garneret med fantasifulde klubsange og udfordrende fantilråb følger vi fodboldspillets mange deltagere før, under og efter en kamp – spillere, trænere, klubejere og ikke mindst de entusiastiske fans.

Fodbold er en drømmefabrik, men drømmen om det smukke spil og de store sejre udfordres af den ordinære verdens krav om succes, indtjening og simpel overlevelse. Hvad sker der med de mange unge spillere, der søger lykken ude i verden i håb om at ende hos de store klubber? Hvad sker der med fodboldspillet og begejstringen, når rigmænd fra fjerne nationer pludselig begynder at købe sig ind – også i danske fodboldklubber? Og hvordan kan man spille VM på et stadion, der har kostet utallige immigrantarbejdere livet?

Fodbold fodbold fodbold opføres som optakt til VM i fodbold i Qatar – en begivenhed, der har vakt stor opsigt og diskussion og flyttet fokus fra spillet på banen til spørgsmålet om etiske grænser, menneskerettigheder og de kommercielle kræfters magt over spillet.

Fodbold fodbold fodbold er et nyt stykke skrevet af dramatiker Henrik Szklany, der er glødende AaB-fan og ser alle holdets kampe. For iscenesættelsen står instruktør Nicolei Faber, der er inkarneret Vejle-fan på godt og ondt.

Anbefales fra 15 år. 

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.