Rabataftaler

Dokumenter.dk

Dokumenter.dk er en online juridisk platform, hvor du effektivt og professionelt kan udarbejde juridisk gyldige dokumenter på få minutter.

Dokumenter.dk er en online juridisk platform, hvor du effektivt og professionelt kan udarbejde juridisk gyldige dokumenter på få minutter.


Dokumenterne på Dokumenter.dk udarbejdes ved at følge enkle step-guides, der intuitivt leder dig igennem de samme spørgsmål, som du ville blive stillet hos en advokat.

Virksomhedsoplysninger integreres automatisk via API til CVR, så du sikkert og effektivt sparer tid og undgår manuelle skrivebordsfejl. Og når dokumentet er færdigt, kan det underskrives digitalt og opbevares krypteret i skyen, så du altid har hurtig og nem adgang til det.

Platformen indeholder både:

  • Dokumenter til privat brug, fx fremtidsfuldmagt, ægtepagt og testamente.
  • Dokumenter til erhverv, fx aftale om firmabil, bestyrelseskontrakt og ejeraftale.
  • Dokumenter til stiftelse af selskab, fx stiftelsesdokument, vedtægter og ejerbog.

Spar 20 % på alle juridiske dokumenter/abonnementer

Som medlem af Frie/Frie Selvstændige får du 20 % rabat på alle juridiske dokumenter på platformen.

Du har også mulighed for at tegne et af nedenstående abonnementer med et skræddersyet udvalg af dokumenter til lige netop dit behov.

Start-up abonnement – perfekt til iværksættere

Med et Start-up abonnement får du adgang til alle relevante juridiske dokumenter, du skal bruge i din opstartsfase, herunder direktørkontrakt, ejeraftale, salgs- og leveringsbetingelser og lovpligtige selskabsdokumenter som ejerbog, vedtægter, generalforsamlingsreferater mv.

Med et skræddersyet udvalg fra Dokumenter.dk kommer du sikkert fra start med din nye virksomhed.

Normalpris: 995 kr.
Spar 20 % med rabatkoden, som oplyses ved log ind nederst på siden.

SMV-abonnement – perfekt til virksomheder i vækst

Med et SMV-abonnement får du ubegrænset adgang til et udvalg af SMV-dokumenter, herunder forpagtning, erhvervsleje, afståelse, ejerforhold, bestyrelse, HR, GDPR, kontrakter, forretningsbetingelser mv.

Med et skræddersyet udvalg fra Dokumenter.dk kan du klare langt de fleste juridiske standardopgaver uden at involvere en advokat.

Normalpris: 2.495 kr.
Spar 20 % med rabatkoden, som oplyses ved log ind nederst på siden.

Professionel+ abonnement – perfekt til selvstændige konsulenter

Med et Professionel+ abonnement får du som professionel rådgiver ubegrænset adgang til mere end +140 dokumenter på Dokumenter.dk.

Med komplet adgang til Dokumenter.dk får du 360 graders muligheder for at benytte advokatens værktøjskasse i din rådgivningsvirksomhed.

Normalpris: 3.995 kr.
Spar 20 % med rabatkoden, som oplyses ved log ind nederst på siden.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.