Rabataftaler

DTF travel

Som medlem af Frie/Frie Selvstændige får du altid 10 % rabat hos DTF travel (gælder også i forvejen nedsatte ophold).

Som medlem af Frie/Frie Selvstændige får du altid 10 % rabat hos DTF travel (gælder også i forvejen nedsatte ophold).


Vil du bestemme selv og have et kæmpeudvalg, nem og sikker booking samt service, når du har brug for det? Så book din ferie hos DTF travel!

DTF travel er eksperter i kør selv ferie til de skønneste destinationer i Danmark og resten af Europa – og vil du have færgeoverfart, fly, udlejningsbil eller Disneyland® Paris, så klarer de også det! Alt sammen til budgetvenlige priser! Og du får altid 10 % rabat på alle overnatninger som medlem af Frie (gælder også i forvejen nedsatte ophold).

Du har 50.000 hoteller over hele verden og 40.000 ferieboliger at vælge mellem, og uanset om du vil opleve Italiens smukke strande, kultur og duftende måltider, på storbyferie i London, New York eller Paris, på weekend i København eller Amsterdam eller måske opleve eksotiske Thailand – så finder du et godt tilbud hos DTF travel.

20 % på færgebilletten

Når du booker færgen samtidig med opholdet, får du 20 % rabat på billetten.

Book din næste skiferie gennem DTF travel

Beitostølen
Beitostølen er en af Norges mest populære skiferiedestinationer. Afstandene er små, så man kan gå rundt til alle aktiviteter. Placeret 900 meter over havet er Beitostølen samtidig den højest beliggende skidestination i Norge, hvilket betyder et par ekstra minusgrader og bedre snegaranti. Området er velegnet til både begyndere og de lidt øvede.

Hafjell
I Hafjell, blot et kvarters kørsel fra Lillehammer, ligger et af Norges største og mest alsidige skianlæg. Hafjell alpincenter er en snesikker familiefavorit, hvor du finder skiløb for alle niveauer. Her findes 33 nedfarter og 18 lifte. Liftsystemet med blandt andet en 8-personers gondollift og to EXPRESS-lifte fungerer effektivt og minimerer køerne.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.