Rabataftaler

Happydays kør selv ferie

Rejs væk fra hverdagen og få op til 300 kr. i rabat pr. person på din næste kør selv ferie i Europa. Happydays har den helt rigtige ferie til dig!

Rejs væk fra hverdagen og få op til 300 kr. i rabat pr. person på din næste kør selv ferie i Europa. Happydays har den helt rigtige ferie til dig!


Happydays er en dansk rejsevirksomhed for alle, der elsker ferie på egen hånd i Europa. De har specialiseret sig i kør selv ferier, hvor de arrangerer kvalitetsopholdet på det helt rigtige hotel og er garantien for høj service fra start til slut.

Alle hoteller er testet af medarbejderne hos Happydays, og de samarbejder kun med hoteller, hvor du som gæst oplever et højt serviceniveau. Denne kvalitetssikring har gjort, at Happydays rangerer blandt de bedst bedømte rejsevirksomheder på Trustpilot.

Få op til 300 kr. i rabat

Når du booker et af de udvalgte ophold ved Happydays, får du 300 kr. i rabat pr. person, hvis ferien er på 4 dage eller derover. Booker du en ferie på mellem 2 og 3 dage, får du 150. kr. i rabat pr. person.

Julemarkedophold

Oplev julemarked i Schwerin

En julemarkedsferie er et herligt afbræk fra vintermørket. Her kan I se frem til at besøge det stemningsfulde julemarked i Schwerin, som begynder den 22. november og løber frem til den 30. december – et ægte lyspunkt i juletiden. Fra hotellet er der kun 850 meter til julemarkedets centrum; torvet foran den imponerende murstenskirke i Altstadt, hvor I blandt andet kan beskue et 25 meter højt juletræ, der stråler i skæret fra over tusind julelys. Her ligger også alle de smukt dekorerede juleboder, der står side om side, bugnende af alt det, der hører julen til. Og udover smukt kunsthåndværk, keramik og julepynt kan I også købe ristede mandler, kastanjer og tysk bratwurst, når sulten sniger sig ind.

Log ind nedenfor og få oplyst link til bestilling med rabat.

Happydays gør dine feriedage lidt bedre og ønsker dig en god ferie.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.