Rabataftaler

Kursusfabrikken - kurser inden for online markedsføring, IT, Office og grafisk design

Få løftet dine kompetencer og spar 20 % på kurser fra Kursusfabrikken.

Få løftet dine kompetencer og spar 20 % på kurser fra Kursusfabrikken.


Hos Kursusfabrikken giver deres eksperter dig kompetencer, som du kan bruge direkte i dit daglige arbejde, og som øger din værdi som medarbejder.

Alle undervisere er specialister med stor erfaring inden for deres felt, og Kursusfabrikken kan derfor tilbyde dig et stærkt fagligt niveau på kurser i online markedsføring, grafisk design, Office og webudvikling.

Kurser, der passer til dig

Kursusfabrikken tilbyder et stort udvalg af kurser på forskelligt niveau og varighed:

  • De har dagskurser for dig, der hurtigt skal sættes ind i et specifikt område.
  • Skræddersyede kurser for dig, der har nogle unikke ønsker og
  • 6 ugers jobrettede uddannelser for dig, der er ledig.

Kort sagt har de altid et kursus, der passer til dig.

Samarbejde med Google

Som certificeret Google partner har Kursusfabrikken specialiseret sig i, hvordan du og din virksomhed kan udnytte og maksimere jeres potentiale online. De tilbyder kurser i bl.a. Google Ads, søgemaskineoptimering, sociale medier, Facebook, LinkedIn, e-mail markedsføring, Wordpress, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Power BI, Excel m.m. Læs mere på kursusfabrikken.dk

Ekspertundervisere med stor erfaring

Holdet bag Kursusfabrikken består af specialister, der elsker at undervise, og som vil hjælpe dig med de mange spændende muligheder og værktøjer inden for digital markedsføring, grafisk design, Office og webudvikling. Alle deres undervisere arbejder også med at rådgive og udføre konsulentarbejde inden for deres område og er derfor altid helt opdaterede på de seneste nye tendenser og muligheder.

Landsdækkende Gazellevirksomhed med fokus på kvalitet

Børsen kårede Kursusfabrikken som Gazellevirksomhed i 2018, og det er din garanti for, at de er en vækstvirksomhed, som gennem mange år har leveret kurser af høj kvalitet til deres kursister. De tilbyder kurser i København, Aarhus, Odense og Aalborg og samarbejder blandt andet med Københavns Erhvervsakademi og Erhvervsakademi Aarhus. Kursusfabrikken har også udgivet den anerkendte bog ”Online markedsføring – den store grundbog”. Bogen er en del af pensum på mange uddannelser i online markedsføring rundt om i landet.

Du skal være medlem af fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.