Rabataftaler

Naturama + Fjord & Bælt

Få 20 % rabat på entrébilletten til Naturama i Svendborg og Fjord & Bælt i Kerteminde. 

Få 20 % rabat på entrébilletten til Naturama i Svendborg og Fjord & Bælt i Kerteminde. 


Med Fries nye aftale kan dig og din familie både få en VILD oplevelse på Naturama og se marsvinene boltre sig i vandet hos Fjord & Bælt.

Oplevelser for livet i Naturama

Et besøg på Naturama er som en magisk rejse ind i naturen, hvor hele familien har mulighed for at lære og opleve på samme tid. Dette naturhistoriske museum i Svendborg byder ikke blot på udstillinger, men er også fuld af spændende aktiviteter, som har til formål at lære, fascinere og underholde besøgende i alle aldre. Her bliver dyr og fugle bragt til live i et fantastisk naturteater, hvor skiftende lys, avanceret lyd, flotte film og billeder skaber en enestående iscenesættelse af dyrelivet både til lands, til vands og i luften.

Husets naturguider er altid lige i nærheden og klar til at svare på dine spørgsmål. Og du kan også være heldig at opleve en lille fortælling om et af dyrene.

Et hav af oplevelser i Fjord & Bælt

Cirka 30 km nordøst for Svendborg finder du den hyggelige kystby Kerteminde, hvor Fjord & Bælt har adresse midt på havnen. Her kan du komme helt tæt på havet ved et af de fascinerende rørebassiner, hvor du kan stikke hånden i vandet og selv føle, røre og lugte dig frem mellem fisk, dyr og planter.

Er du knap så modig, kan du også nøjes med en tur gennem centrets flotte udstillinger og akvarier, som igennem 25 år har givet både store og små et indblik i havets forunderlige natur.

Fjord & Bælt byder også på kreaværksted, krabbefangerkonkurrencer og daglig træning/forskning med marsvin og sæler.

Betingelser

  • Du opnår 20 % rabat på op til fem dagsbilletter begge steder
  • Log ind nederst på siden for at downloade rabatkupon, som vises i billetsalget 
  • Rabatten gælder IKKE online
  • Du kan ikke kombinere Fries rabat med andre rabatkoder
  • Alle mellem 0-17 år har gratis entré på Naturama.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.