Rabataftaler

NOVASOL og dansommer

Få 10 % rabat på NOVASOLs 50.000 sommerhuse, ferieboliger og lejligheder i 26 lande og dansommers sommerhuse i hele Danmark.

Få 10 % rabat på NOVASOLs 50.000 sommerhuse, ferieboliger og lejligheder i 26 lande og dansommers sommerhuse i hele Danmark.


NOVASOL har arbejdet med feriehusudlejning siden 1968 og tilbyder et bredt udvalg af private ferieboliger til unikke ferieoplevelser. NOVASOL udlejer sommerhuse, hytter, store ferieboliger, lejligheder og endda husbåde.

Dansommer har mere end 3.000 sommerhuse i hele Danmark, som er tilknyttet lokale servicekontorer.

Drømmer I om et dejligt sommerhus i Danmark - tæt på strand og attraktioner, en solferie i Sydeuropa, klassiske hytter i Skandinavien eller gode feriehuse i Mellemeuropa, så kan NOVASOL og dansommer opfylde jeres drømme.

Skal det være en ferie med hund, med egen pool eller med panoramaudsigt, er det også muligt i NOVASOL og dansommers ferieboliger. Og I vælger selv, om det skal være en miniferie eller en længere ferie både sommer, vinter, forår og efterår.

I de 26 lande, NOVASOL tilbyder feriehusudlejning, har de egne medarbejdere, som sørger for at besøge hver enkelt feriebolig, inden den udlejes. Her er de også klar med hjælp og gode råd under jeres ferie.

Hvornår gælder rabatten?

Rabatten hos NOVASOL/dansommer gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter, og den gælder kun nye bookinger.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.