Rabataftaler

Privatøkonomi tjek hos F10 Finans - 9 ud af 10 sparer tusindvis af kroner

Med et økonomitjek hos F10 får du overblik over din økonomi, og der er typisk mange penge at spare. Din medlemspris er 3.000 kr. (normalpris 5.000 kr.

Med et økonomitjek hos F10 får du overblik over din økonomi, og der er typisk mange penge at spare. Din medlemspris er 3.000 kr. (normalpris 5.000 kr.


Kunne det ikke være fantastisk, hvis der bare var styr på penge og budget? Hvis du helt ind i maven var sikker på, at din økonomi var sund? Og at du havde råd til ferier, oplevelser og drømme?

Det overskud og overblik kan F10 Finans give dig med deres økonomitjek. De finder flere penge i budgettet hos 9 ud af 10.

Få mere ud af dine penge

Hvis du har svært ved at overskue renter, konti, lån pension og formue, så er et økonomitjek det rette valg for dig. Og som medlem af Frie kan du spare 2.000 kr.  på et et F10 Økonomitjek.

Hvad får du ud af et F10 Økonomitjek?

Når du vælger et F10 Økonomitjek, analyserer F10 din økonomi og finder de områder, hvor der er penge at spare/tjene.

Du får en overskuelig rapport, der viser de områder, hvor du kan forbedre din økonomi inden for:

  • Bolig- og kreditforeningslån.
  • Boligkøbsrådgivning.
  • Pension.
  • Investering og formue.
  • Indlån og opsparing.
  • Bankskifte.
  • Forbrugslån.

Hvor finder møderne sted?

Møder med F10’s økonomiske rådgivere kan afholdes på F10’s kontorer i Aarhus, Esbjerg, Sønderborg, Holstebro, Odense, Valby og Nykøbing Falster. Såfremt du ønsker mødet afholdt hos dig selv, kan det også lade sig gøre.

F10 er godkendt af Finanstilsynet og har naturligvis fuld tavshedspligt.

Du skal være medlem af fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.