Rabataftaler

Test dit indeklima

Som medlem af Frie/Frie Selvstændige sparer du 10 % på alle gør-det-selv tests på TESTdinBolig.dk – gælder også på nedsatte varer.

Som medlem af Frie/Frie Selvstændige sparer du 10 % på alle gør-det-selv tests på TESTdinBolig.dk – gælder også på nedsatte varer.


På den danske webshop TESTdinBOLIG.dk kan du købe billige gør-det-selv tests, som kan hjælpe dig med at forbedre dit indeklima.

Webshoppen tilbyder tests, som du kan anvende, uanset om du bor i villa, lejlighed, sommerhus eller kolonihave. Ja, næsten alle boligtyper. Indeklimaet kan være særlig relevant for dig, der jævnligt arbejder hjemmefra. Du kan selvfølgelig også bruge gør-det-selv tests i din virksomhed.

TESTdinBOLIG.dk arbejder for et sundere indeklima i alle danske hjem. At tjekke dit indeklima er et af de husprojekter, du ikke bør udsætte.

Test dit indeklima og få svar på få minutter

For under 100 kr. kan du købe en simpel test, som hjælper dig med at tjekke for formodet synlig skimmelsvamp, og testen giver dig endda svar på kun 2-3 minutter.

Du kan også købe en skimmelsvamp test, der måler, hvor meget skimmel der er i dit indeklima, dvs. usynlig skimmelsvamp.

Radon forårsager 300 dødsfald om året

I Sundhedsstyrelsens radon-rapport står der, at alle husejere bør opfordres til at måle radon-niveauet i deres hjem. Radon i private danske hjem anses for at være en stor sundhedsmæssig risiko, der hvert år koster cirka 300 danskere livet. Omkring 350.000 danske hjem har for høje radongrænseværdier. Køb en test og tjek, om dit hus er radonramt.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.