Rabataftaler

Strandhotellet Vedersø

Som medlem af Frie/Frie Selvstændige opnår du 17 % i rabat på dit ophold hele året rundt.

Som medlem af Frie/Frie Selvstændige opnår du 17 % i rabat på dit ophold hele året rundt.


Kun 200 meter fra Vesterhavet, tæt på feriebyen Søndervig og Husby Klitplantage, finder du Strandhotellet Vedersø. Hotellet råder over 60 værelser, en restaurant samt adskillige selskabslokaler og mødelokaler.

Strandhotellet kan derfor både være vært ved din næste fest og give dine gæster mulighed for at overnatte, danne rammen om en miniferie væk fra hverdagen, fungere som konferencehotel og give dig en udsøgt smagsoplevelse i hotellets restaurant.

Sammen med Vedersø Klit Camping og lokale feriehusudlejninger danner Strandhotellet Vedersø rammen for mange turisters ferie både i og uden for højsæsonen. Og begge dele er en oplevelse værd.

Om sommeren er der liv i sommerhusene, legende børn på campingpladsen og arrangementer for alle aldre. Turisterne flokkes langs den gennemgående vej forbi Strandhotellet Vedersø og videre ned til Vesterhavet for at bade og nyde den danske sommer ved vestkysten. I skarp kontrast til lavsæsonen, hvor der i højere grad er ro, og man kan nyde efterårs- og vintermånedernes mørke. Gå en forfriskende tur i den omkringliggende natur for derefter at komme tilbage på hotellet og nyde en kop varm kaffe.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.