Rabataftaler

Tivoli København

Tag familien eller en god ven med i Tivoli København og spar 15 % på entré, turpas, årskort og parkering i sæson 2023. Tilbuddet gælder til og med 24. december 2023.

Tag familien eller en god ven med i Tivoli København og spar 15 % på entré, turpas, årskort og parkering i sæson 2023. Tilbuddet gælder til og med 24. december 2023.


Haven i Tivoli spirer fra 31. marts, hvor der er gjort klar til Påsken med de mange smukke tulipaner og forårsfarver.

Som medlem af Frie/Frie Selvstændige får du 15 % rabat på entrébilletter og turpas til Tivoli København alle dage i sæson 2023. Du kan købe op til 19 stk. entrébilletter og turpas med rabat til og med 24. december 2023. 

Du køber dine billetter og turpas via log ind nederst på siden. Samtidig kan du booke 12-timers parkering i Axel Towers og købe tivolikort med 15 % rabat

Køb årskort med rabat

Du får 15 % rabat på alle korttyper (Tivolikort, Sølv, Wild og Guld) ved køb senest 24. december 2023. Kortet er gyldigt i op til 12 måneder fra købstidspunktet. Du køber dit kort via log ind nederst på siden. Måske en gaveidé til en, du holder af? 

Meget at glæde sig til i 2023

Der er dem, der glæder sig til at opleve noget helt nyt. Noget de aldrig før har prøvet, smagt, set eller hørt. Og så er der dem, der bare glæder sig til et gensyn med alt det, de kender og elsker. Uanset, hvad du glæder dig til, kan du roligt begynde at glæde dig til 2023 i Tivoli.

Lige nu arbejder Tivoli på højtryk for at gøre hele haven klar til deres fire fantastiske sæsoner. Året indledes med den smukke Påske, efterfulgt af en fortryllende sommer, en (u)hyggelig Halloween og – som kronen på værket – en magisk jul.

Og listen af koncerter, forlystelser, festivaler, pop-up events, nye spisesteder og overraskelser for gæster i alle aldre er lang. Så glæd dig til fire fantastiske sæsoner i 2023.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.