Rabatter

Tivoli København

Tag familien eller en god ven med i Tivoli København og spar 15 % på entré, turbånd og parkering i resten af 2021.

Tag familien eller en god ven med i Tivoli København og spar 15 % på entré, turbånd og parkering i resten af 2021.


Som medlem af Frie/Frie Selvstændige får du 15 % rabat på entrébilletter og turpas til Tivoli København alle dage i resten af 2021. Du kan købe op til 19 stk. entrébilletter og turpas med rabat. 

Du køber dine billetter og turbånd via log ind nederst på siden. Samtidig kan du booke 12-timers parkering i Axel Towers og købe tivolikort med 15 % rabat.

Halloween i Tivoli 2021

Halloween i Tivoli byder på oplevelser for både familier, forlystelsesentusiaster og alle andre, der vil opleve Halloween-magien i Haven. Tivoli slår dørene op til Halloween i Tivoli den 14. oktober og fortsætter den magiske stemning frem til den 7. november. Her byder de velkommen til et (u)hyggeligt og fortryllende eventyr for hele familien. De varme farver pryder Haven, der er som forvandlet, når edderkopper, spøgelser, fugleskræmsler, hekseri og mere end 21.000 græskar danner rammen om Tivolis stemningsfyldte efterårssæson. Der er med andre ord lagt op til masser af sjov, skrig, gys og grin, og om aften kan du opleve de unikke Halloween-lys skabe hyggelig uhygge i mørket.

Programmet byder bl.a. på årets store nyhed; Villa Vendetta – Tivolis nye permanente scary house. Og igen i år åbnes "Det Hjemsøgte" under Rutschebanen for de allermodigste gæster. Der er naturligvis også rig mulighed for at opleve Halloween med et sus i maven, da forlystelserne kører hver dag.

Der afholdes DM i kæmpegræskar, Monsters Night Out og de fire daglige Halloween-forestillinger med Rasmus Klump er rykket på Plænen. Hver aften venter der et sansebombardement af musik, lys, vand, røg, ild og laserlys over Tivoli Søen og et særligt Halloween-lysshow i Kinaområdet.

Jul i Tivoli 2021

Til Jul i Tivoli pynter de op efter alle kunstens regler, så du kan opleve betagende julemagi, der bringer dig i ægte julestemning. Tusindvis af funklende lyspunkter giver varme i det kolde vintermørke, og juletræet foran Nimb glitrer med smukke farver. Du kan også gå på opdagelse blandt Havens mange boder og smage på julens fristende lækkerier.

Juletræstænding, lucialys i mørket, julestue hos julemanden, hyggelige juletoner og fortryllende lysinstallationer. Jul i Tivoli byder på masser af sjove, betagende og hyggelige juleoverraskelser, der med garanti betager hele familien. 

Hvis duften af jul har spredt sig i luften og fået dine tænder til at løbe i vand, så kom ind og smag på de mange lækre retter hos et af Havens mange spisesteder. Her kan du nyde en stemningsfyldt julemiddag eller festlig julefrokost i hyggelige omgivelser.

Køb tivolikort med rabat

Forær et tivolikort til en, du holder af. Du får 15 % rabat på alle korttyper (Tivolikort, Sølv, Wild og Guld) ved køb senest 31. december 2021. Kortet er gyldigt i op til 12 måneder fra købstidspunktet. Du køber dit kort via log ind nederst på siden.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie (Favorit-, Uddannelses- eller Seniormedlem) for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.