Rabataftaler

Badehotel ved Vesterhavet - Vedersø Klit Badehotel

Som medlem af Frie/Frie Selvstændige opnår du 25 % i rabat på dit ophold og forplejning frem til 31. maj 2021.

Som medlem af Frie/Frie Selvstændige opnår du 25 % i rabat på dit ophold og forplejning frem til 31. maj 2021.


Kun 200 meter fra Vesterhavet, tæt på feriebyen Søndervig og Husby Klitplantage, finder du Vedersø Klit Badehotel. Hotellet råder over 60 værelser, en restaurant samt adskillige selskabslokaler og mødelokaler.

Badehotellet kan derfor både være vært ved din næste fest og give dine gæster mulighed for at overnatte, danne rammen om en miniferie væk fra hverdagen, fungere som konferencehotel og give dig en udsøgt smagsoplevelse i hotellets restaurant.

Sammen med Vedersø Klit Camping og lokale feriehusudlejninger danner Vedersø Klit Badehotel rammen for mange turisters ferie både i og uden for højsæsonen. Og begge dele er en oplevelse værd.

Om sommeren er der liv i sommerhusene, legende børn på campingpladsen og arrangementer for alle aldre. Turisterne flokkes langs den gennemgående vej forbi Vedersø Klit Badehotel og videre ned til Vesterhavet for at bade og nyde den danske sommer ved vestkysten. I skarp kontrast til lavsæsonen, hvor der i højere grad er ro, og man kan nyde efterårs- og vintermånedernes mørke. Gå en forfriskende tur i den omkringliggende natur for derefter at komme tilbage på hotellet og nyde en kop varm kaffe.

Du skal være medlem af Frie Selvstændige eller fagforeningen Frie for at benytte dig af dette tilbud. Hvis du har tegnet Frie Basis, skal du opgradere til Frie Favorit.

Login og få oplyst, hvordan du opnår rabatten.