Stressrådgivning

Stressrådgivning

Oplever du en følelse af at have for meget om ørerne – en manglende balance i dit liv? Eller måske en oplevelse af ikke at kunne slå til? Så kontakt Frie og få en snak med en af vores dygtige karrierekonsulenter.

Tilbuddet gælder for medlemmer af fagforeningen, der har tegnet Frie Favorit eller Frie Uddannelse.

Stress skal stoppes i opløbet!

Det er okay at have travlt i perioder. Men desværre oplever flere og flere, at travlheden skaber ubalance, så det er svært at finde overskud i hverdagen til venner, familie og interesser.

Hos Frie oplever vi desværre også det stigende problem, og derfor tilbyder vi nu individuel stressrådgivning for medlemmer af fagforeningen (Frie Favorit eller Frie Uddannelse).

Under samtalen er vi åbne og lyttende over for din situation og værdier med henblik på bedst muligt at kunne vejlede dig på vej til en bedre balance i dit liv.

Vores tilgang er, at du kender dig selv bedst. Og vi støtter dig i at gøre dig de tanker, som leder til valg og beslutninger, der er meningsfulde for dig.

Indhold

Samtalen er baseret på, at vi er nysgerrige, åbne og lyttende, så det er dine værdier, der er i fokus. Indholdet i samtalen vil derfor være meget varierende alt efter, hvilke behov vi ser hos det enkelte medlem.

Elementer, der kan komme i spil under samtalen:

  • Grundviden om stress, symptomer mv.
  • Teknikker til at dæmpe stresssymptomer
  • Værktøjer til at afdække årsagerne til stress
  • Værktøjer og spørgeteknikker til at finde vejen ud af stress
  • Fokuspunkter for tilbagevenden til job efter en stresssygemelding.

Form

Vi tilbyder en samtale med en karrierekonsulent, som yder rådgivning og vejledning vedrørende stress. Der er ikke tale om et vejledningsforløb, men ud fra den enkelte samtale vil der blive taget stilling til, om det vil være nødvendigt at holde en opfølgende samtale.

Videoer om stress

Anne Schmidt, der er uddannet metakognitiv stresscoach, giver dig en række værktøjer til at forstå stress og arbejde med at minimere dine stressreaktioner.

Se videoen "Stress – Dit første skridt ud af det" nedenfor og klik her for at se flere videoer.

Se youtube video