Tip en ven Frie

Tip en ven og få SuperGavekort

Vi belønner både dig og din ven med et SuperGavekort på 500 kr., og du må tippe alle de venner, du har lyst til!

Ud over 500 kr. giver vi din ven ro i maven med 3.000 kr. ekstra oveni dagpengene. Hos Frie er gratis lønsikring nemlig en del af dit medlemskab, hvis du melder dig ind i a-kassen og fagforeningen og opfylder betingelserne.

Få SuperGavekort på 500 kr.

Sådan optjener du SuperGavekort

Har du en kollega, ven eller et familiemedlem, der ligesom dig fortjener fuld tryghed og ro i maven? Så er det nu, du skal tippe Frie til dine venner.

Hver gang en af dine tippede venner bliver betalende medlem af Frie, belønner vi jer begge med et SuperGavekort på 500 kr.

Gavekortet kan bruges i mere end 150 butikskæder og restauranter, fx Magasin, Matas, Normal, Spies, Ticketmaster og Zalando.

Tip en ven

Mine oplysninger

Min vens oplysninger


Det skal du vide…

Du kan ikke tippe en, der allerede er medlem af Frie. Tip en ven gælder således kun for nye medlemmer – og heller ikke ved køb af andre medlemskaber, fx fagforening hvis man i forvejen er medlem af a-kassen.

Når du har tippet din ven, kontakter vi vedkommende og fortæller om alle Fries gode fordele. Husk dog at få en accept fra din ven, inden du videregiver dennes oplysninger til Frie.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 63 13 86 50.

OBS! I modtager jeres gavekort, når din ven har betalt kontingent første gang.

Rabataftaler

Snyd ikke dine venner for gode rabatter!