Tilbage til oversigt
09. sep 2021

Kender du en, der lige er startet på uddannelse?

Så husk, at fortælle om Fries gratis medlemskab for studerende.

Så husk, at fortælle om Fries gratis medlemskab for studerende.


Hvis dine børn eller andre i din omgangskreds er gået i gang med en ungdomsuddannelse, fx HHX, HTX, EUX, EUD eller STX, kan du nu sikre dem gratis medlemskab af Frie.

Mange unge har et studejob ved siden af uddannelsen. Med et gratis medlemskab af Frie er der hjælp at hente, hvis der opstår problemer på jobbet. Vores dygtige jurister og advokater sidder klar til at hjælpe dem på lige fod med vores betalende medlemmer. Det kan fx være manglende udbetaling af feriepenge, ret til løn under sygdom, gennemgang af ansættelseskontrakten etc.

Et gratis medlemskab under uddannelsen giver også ret til ansøgningshjælp, samtaletræning, karriererådgivning, deltagelse i kurser og arrangementer samt en lang række rabataftaler.

Videregående uddannelse eller elevplads

Hvis man er under 30 år og studerende på en videregående uddannelse af mindst 18 måneders varighed eller er elev med løn, fx salgselev, kontorelev eller læring inden for byggebranchen, så er der samtidig mulighed for at få gratis a-kasse. Læs mere

Kontakt os

Ring til os på 63 13 86 50 og hør mere om et gratis medlemskab af Frie.

Læs også om Bianca, der blev medlem af Frie som 16-årig og fik juridisk hjælp, da hun blev syg, og arbejdsgiveren undlod at betale løn under sygdommen.

Hvad sker der ellers lige nu?